Supportbook is ontwikkeld in de praktijk. Samen met drie ziekenhuizen, waar ICT en informatievoorziening letterlijk van levensbelang zijn, werd eind 2013 de eerste versie van Supportbook gelanceerd. Ondertussen bedient Supportbook een brede gebruikersgroep binnen de gezondheidszorg, overheid en tegenwoordig zelfs softwareleveranciers. Supportbook helpt onze klanten het test- en acceptatieproces van software, infrastructuur en informatiehuishouding optimaal te ondersteunen.

En wat doe jij? Werk ook samen met collega’s en bereik meer!

“Met Supportbook kunnen we gestructureerd werken en resultaten delen met de collega’s van andere ziekenhuizen.”

Peter Thijs / CIO

Marente

“Het werken met Supportbook past bij de lange termijn visie van Marente waarin het testen professioneler wordt aangepakt en bij actuele onderwerpen zoals governance binnen de informatievoorziening.”

Dieuwke Wieringa / Informatieadviseur

Gemeente
Gemeente Rotterdam

“Nu we Supportbook enige tijd gebruiken zien we een consistent beeld in de testresultaten. Na een voorzichtige start zijn er steeds meer onderdelen binnen de organisatie die Supportbook met succes gebruiken.”

Anke Vens / Projectleider

“Dankzij de maatregelen-module in Supportbook kunnen wij gericht controlewerkzaamheden uitzetten bij specifieke personen met een specifieke frequentie. Daarnaast kunnen wij de voortgang van de controlewerkzaamheden goed monitoren en hebben we een in een oogopslag overzicht.”

Daphne Albers / Internal Auditor AO&IC

“De keuze voor Supportbook levert ons niet alleen nieuwe inzichten in het testproces voor het EPD, maar biedt ook ondersteuning voor meer samenwerking met andere ziekenhuizen in de regio.”

Casper van Geffen/ Testmanager

Wilhelmina Ziekenhuis Assen

“Wat ons bijzonder aanspreekt in Supportbook is de gebruiksvriendelijkheid van de oplossing, zowel voor de testers, als voor de testcoördinator die de tests in het systeem opvoert en bewaakt. Daarbij biedt Supportbook ons de structuur die nodig is voor een duidelijk navolgbaar testtraject en -resultaat, maar is het ook flexibel in te richten waardoor we het makkelijk kunnen laten aansluiten op onze testwensen.”

Michel van Dalen / Informatiemanager

“Met Supportbook kunnen we nog meer profiteren van de kracht van samenwerking; alle leden krijgen inzicht in de voortgang van het testtraject. Samen goed voor elkaar met Dimpact!”

Raymond Leussink / Service Delivery Manager

“Eenmaal ingericht, dan gaat de rest bijna vanzelf. Een behandelaar is al binnen een paar clicks aan het testen. Zo wordt de tijd van de drukke zorgprofessional zo efficiënt mogelijk benut en halen we gemakkelijk hele waardevolle feedback op over het nieuwe patiëntendossier.”

Stefan Ekelschot / Functioneel Beheerder ONS

Pantein Maasziekenhuis

“Supportbook beschikt over heldere dashboards en rapportagemogelijkheden, waardoor wij onze testprocessen beter kunnen monitoren en verantwoorden.”

Joris Linssen / Manager ICT

“Wij zijn erg tevreden over Supportbook. Het ondersteunt ons optimaal in het testen van ons nieuwe HiX-EPD. Supportbook geeft ons hierbij veel overzicht en structuur.”

Boy Zwartjes / Klinisch informaticus & Coördinator ICT

Langeland

“Overzicht hebben op ons testtraject is waar we naar zochten, met Supportbook hebben we snel en simpel inzicht in testresultaten en openstaande testpunten.”

Patrick Knipscheer / Teamleider Informatisering & Programmamanager ZIS/EPD

Axians
curacao medical center

Het gestructureerde testproces wat we al enige tijd in Supportbook naar tevredenheid uitvoeren kunnen we nu verder professionaliseren door de regressietesten geautomatiseerd te laten verlopen. Dit geeft een consequentere en hogere kwaliteit van het huidige testproces.

Birthe de Kreek-Trouwborst / Teammanager Applicatiebeheer over geautomatiseerd testen

Gemeente

“Supportbook biedt ons de mogelijkheid om het test- en acceptatieproces te professionaliseren en releasematig samen te werken met onze externe samenwerkingspartners door gebruik te maken van een eenduidige en gestructureerde werkwijze in één gezamenlijk systeem.”

Freddy Dijkstra / Informatieadviseur

Laurentius Roermond

“Waar je bij een reguliere update de resultaten van een ander Supportbook ziekenhuis kan inzien, leek het mij ook mooi om op deze manier de regressietest en de resultaten met de 10 betrokken ziekenhuizen te delen. In een paar dagen hadden we dit ook geregeld met Supportbook. Omdat bijna alle deelnemende ziekenhuizen met Supportbook werken, was iedereen enthousiast dat we op deze manier nu ook op basis van regressie testscripts testen kunnen uitvoeren en ook de resultaten van deze vorm van testen in kunnen inzien en met elkaar kunnen delen.”

Heleen Blankenstein / Functioneel Applicatiebeheerder

princes_maxima_centrum

“Voordat een nieuwe Windows 10 release wordt geïmplementeerd willen we onze bestaande testscripts opnieuw kunnen gebruiken. Dit is voor ons een belangrijke reden geweest om ons testproces met behulp van Supportbook uit te voeren. In Supportbook zijn testscripts herbruikbaar; je kunt makkelijk het testscript van de vorige run kiezen en het is klaar om opnieuw te doorlopen. ”

Jeroen Benjamens & Raymond Oosterwijk

Zuyderland
Gemeente Coevorden

“Door het gebruik van Supportbook zijn wij meer in control en wordt ons testmanagement effectiever.”

Patrick Eckhardt / Informatiemanager

Vraag nu een GRATIS scan aan

Waar staat jouw organisatie, afdeling of team? Met behulp van de scan meet je eenvoudig en snel het volwassenheidsniveau van jouw testorganisatie en testprocessen.