Clicky

Referenties - Supportbook

Supportbook is ontwikkeld in de praktijk. Samen met drie ziekenhuizen, waar ICT en informatievoorziening letterlijk van levensbelang zijn, werd eind 2013 de eerste versie van Supportbook gelanceerd. Ondertussen bedient Supportbook een brede gebruikersgroep binnen de gezondheidszorg, overheid en tegenwoordig zelfs softwareleveranciers. Supportbook helpt onze klanten het test- en acceptatieproces van software, infrastructuur en informatiehuishouding optimaal te ondersteunen.

En wat doet u? Werk ook samen met uw collega’s en bereik meer!

“Met Supportbook kun je de voortgang van het testen tot in detail bewaken en kun je met vertrouwen aantonen dat je ‘in control’ bent.”

Jermain Mohamadigsan / Testmanager CWZ

“Met Supportbook kunnen we gestructureerd werken en resultaten delen met de collega’s van andere ziekenhuizen.”

Peter Thijs / CIO

“Hiermee professionaliseren we het testen, wat voor ons ook betekent dat de tests reproduceerbaar zijn.”

Ralph Buurman / Functioneel Applicatie Beheerder

“Met Supportbook kunnen we nog meer profiteren van de kracht van samenwerking; alle leden krijgen inzicht in de voortgang van het testtraject. Samen goed voor elkaar met Dimpact!”

Raymond Leussink / Service Delivery Manager Dimpact

“Het testen van het EPD stelt hoge eisen aan de afstemming en communicatie tussen ziekenhuizen onderling en met de beheerorganisatie. Supportbook ondersteunt ons hierin op efficiënte wijze.”

Ingrid van Soest / Programma manager Zizo

“Supportbook geeft veel overzicht en structuur voor de testers en test coördinatoren van Careyn en Rivas en heeft een grote bijdrage geleverd aan het slechten van barrières die er altijd zijn als twee organisaties samenwerken. In ons geval is het test-proces van Kidos, het Digitale Dossier van de Jeugdgezondheidszorg, aanzienlijk verbeterd en vereenvoudigd.”

Herman Stegeman / Applicatiebeheerder Rivas Zorggroep

“Overzicht hebben op ons testtraject is waar we naar zochten, met Supportbook hebben we snel en simpel inzicht in testresultaten en openstaande testpunten.”

Patrick Knipscheer / Teamleider Informatisering en tevens Programmamanager ZIS/EPD

“Supportbook biedt ons de mogelijkheid om het test- en acceptatieproces te professionaliseren en releasematig samen te werken met onze externe samenwerkingspartners door gebruik te maken van een eenduidige en gestructureerde werkwijze in één gezamenlijk systeem.”

Freddy Dijkstra / Informatieadviseur Gemeente Leeuwarden

princes_maxima_centrum

“Met Supportbook kunnen we ons testproces van zowel HiX als al onze overige applicaties verder professionaliseren!”

Heleen Blankenstein / Functioneel Applicatiebeheerder

Vraag nu een GRATIS scan aan

Waar staat uw organisatie, afdeling of team? Met behulp van de scan meet u eenvoudig en snel het volwassenheidsniveau van uw testorganisatie en testprocessen.