Skip to main content

Reinier van Arkel aan de slag met Compliance- en Testmanagement op Supportbook

april 23, 2020november 1st, 2021

Onlangs maakte Reinier van Arkel de keuze om het Compliance- en Testmanagement onder te brengen in Controlbook en Supportbook. Zowel de beheersmaatregelen voor het Horizontaal Toezicht als die voor Informatiebeveiliging (ISO27001/NEN7510) zullen in eerste instantie uitvoerig beschreven en vastgelegd worden in Controlbook om vervolgens de controles hierop te organiseren via de gekoppelde maatregelen-module van Supportbook.

Testmanagement

De beheersmaatregelen die voortvloeien uit zowel Horizontaal Toezicht als de Informatiebeveiliging stellen in hoge mate eisen aan de kwaliteit en veiligheid van het IT-landschap van de organisatie. De keuze om ook direct het testmanagementproces in Supportbook onder te brengen was dan ook volstrekt logisch.

Implementatie op afstand

Vanwege het Corona-virus vond de kennisoverdracht/implementatie op afstand plaats. Deelnemers namen via de applicatie Zoom deel aan de implementatietraining. Bijkomend voordeel was dat de training opgenomen kon worden zodat deze in de toekomst makkelijk gebruikt kan worden om nieuwe collega’s op te leiden.

Wil je meer weten over onze compliance- en testmanagementoplossing? Neem dan contact met ons op.