Skip to main content

Rijndam kiest Supportbook voor het testen van HiX

maart 23, 2021november 1st, 2021

Ook Rijndam professionaliseert haar testprocessen met Supportbook. Met Supportbook in huis, is men verzekerd van een tool die zorgt voor overzicht en structuur tijdens het updaten van het nieuwe EPD (HiX). Daarnaast sluiten ze aan bij een community die onderling belangrijke informatie deelt. Deze input is van grote waarde en zorgt voor tijdige signalering van potentiële risico’s voor het EPD.

Efficiënte zorgprocessen

Revalidatiepatiënten kunnen bij Rijndam op 16 locaties terecht. Het nieuwe EPD zorgt ervoor dat alle locaties volgens eenzelfde vastgesteld proces werken. Dit helpt bij de onderlinge communicatie en bij de informatievoorziening naar de patiënt. Bovendien ondersteunt Rijndam in het streven om op iedere locatie dezelfde kwaliteit van revalidatiegeneeskunde te verzorgen.

Zorgvuldige implementatie

Bij de implementatie van HiX heeft Rijndam intensief samengewerkt met Basalt Revalidatie. De overstap op het nieuwe EPD was een grote operatie. In deze samenwerking werkten in totaal ruim 100 medewerkers maandenlang, waar mogelijk vanuit huis, aan de inrichting van het systeem. Vervolgens zijn 1.750 medewerkers opgeleid om met HiX te werken.

Generiek testmanagement platform

Supportbook is een generiek testmanagement platform. Steeds meer organisaties testen veel meer (bedrijfskritische) applicaties met Supportbook. Vanuit beheer- en projectsituaties: (reguliere) updates, (werkplek) migraties, conversies, implementaties van nieuwe systemen etc.

Met Supportbook professionaliseren organisaties op eigen tempo en kracht het testmanagement.

Plan een vrijblijvende demo

Ook benieuwd hoe Supportbook jouw organisatie kan helpen? Laat het ons weten, dan plannen we een afspraak voor een demo. Tijdens de demo geven we een inkijk in de belangrijkste functionaliteiten van Supportbook. Ook laten we aan de hand van praktijksituaties zien hoe Supportbook testprocessen professionaliseert.