Skip to main content

SEIN professionaliseert testproces met Supportbook

september 4, 2023

SEIN, hét expertisecentrum voor epilepsie en slaapgeneeskunde, heeft ook gekozen voor Supportbook. Ze gaan de periodieke updates op het EPD testen met behulp van ons platform. Daarmee sluiten ze aan bij een nog steeds groeiende community die onderling testresultaten en waardevolle inzichten met elkaar deelt.

SEIN heeft voor Supportbook gekozen om het hele testproces te professionaliseren. Het geeft de mogelijkheid de test opdrachten goed te distribueren en de resultaten van de testen eenduidig te kunnen publiceren. Supportbook wordt zeer goed ontvangen bij onze testers!

Stijn de GeusManager ICT services

Over Sein

Bij SEIN staan ongeveer 1400 medewerkers iedere dag klaar om mensen zo goed mogelijk met epilepsie en slaapstoornissen te leren leven. SEIN onderzoekt de oorzaken en de behandeling van epilepsie en slaapproblemen. Dit doen ze samen met academische centra en andere epilepsiecentra, in Nederland en in de rest van de wereld.

Testen met Supportbook

Wijzigingen op informatiesystemen volgen elkaar in rap tempo op. Testen is enorm belangrijk, zeker in omgevingen waar het gaat om de gezondheid van mensen. Met Supportbook wordt het testproces geprofessionaliseerd. Op een intuïtieve manier ondersteunt Supportbook organisaties met het testen. Gebruikers van Supportbook zijn aantoonbaar in control omdat alle testwerkzaamheden zijn ondergebracht in 1 tool. Daarnaast worden testresultaten gedeeld met collega-organisaties.

Nieuwsgierig? Kennismaken op afstand, zo gepiept!

Bel of mail ons, dan plannen we een demo en lichten we onze unieke werkwijze toe:

info@supportbook.nl

085 48 48 170