Skip to main content

Streekziekenhuis Koningin Beatrix te Winterswijk neemt beheerplatform Supportbook probleemloos in gebruik

augustus 6, 2015november 8th, 2021

Op 4 augustus heeft Zorgon Supportbook geïmplementeerd bij het ziekenhuis SKB Winterswijk. In juni dit jaar maakte het SKB al bekend dat het aan de slag wilde gaan met het beheerplatform vanwege de meerwaarde voor de organisatie.

Met Supportbook wil SKB het test- en acceptatieproces verder professionaliseren. Tijdens de sessie waren daarom de Functioneel Applicatie Beheerders Liske Weeber en Pieter Dorrestein aanwezig. Zij zullen hierna het platform uitrollen naar de rest van de organisatie.

Eén druk op de knop

Implementatiepartner Zorgon, vertegenwoordigd door Arvid Slump, verzorgde de overdracht. Arvid was uiterst positief over de volwassenheid van de al aanwezige testorganisatie, -processen en –materialen in het ziekenhuis. “De sessie was uitstekend voorbereid door de Functioneel Applicatie Beheerders. Hierdoor was het een eenvoudige klus om de kennis over te dragen naar de medewerkers en om Supportbook te configureren.”

De beheerders van het SKB zijn erg enthousiast over de nieuwe ondersteunende tooling, vertelt Liske Weeber. “Supportbook brengt op een prettige manier nog meer structuur aan in ons testproces. Het is fijn dat we nu continu inzicht hebben in de status van de lopende tests. Ook kunnen we makkelijk de beheer- en gebruikersorganisatie aanspreken en betrekken bij het geheel. En niet te vergeten: we kunnen nu letterlijk met één druk op de knop een rapportage genereren die alle benodigde informatie biedt tijdens audits, controles en reviews”.

Over het SKB

Het Streekziekenhuis Koningin Beatrix in Winterswijk is een modern algemeen ziekenhuis met 24 specialismen, 214 bedden en bijna 1100 medewerkers. Het SKB heeft buitenpoliklinieken in Groenlo en Lichtenvoorde en Eibergen. Lees verder op de website van SKB Winterswijk.