Software leveranciers

“Uw succes wordt bepaald door het succes van uw klant”

Het releasen van uw software (een nieuwe versie, update of hotfix) is voor uw klant een belangrijke mijlpaal. Het is een startschot voor een aantal belangrijke activiteiten binnen de klantorganisatie, die zijn gericht op de ingebruikname van uw software. Denk daarbij aan het toetsen van de impact die u in de releasedocumentatie beschreven hebt. Maar natuurlijk ook het testen van de functionaliteit door de beheerders zelf. En wat dacht u van het accepteren door de gebruikers op de werkvloer van uw klanten?

Uw klanten moeten een goed testproces organiseren

De ene klant is de andere klant niet. Verschil in volwassenheidsniveau en de wijze waarop zij omgaan met het toetsen, testen en accepteren van uw software, maken de installatieomstandigheden erg divers. Dit terwijl uw klanten vanuit wet- en regelgeving (o.a. vanuit de NEN7510, BIG, BIR, etc.) en hun informatiebeleid allemaal een goed testproces moeten organiseren om de door u uitgebrachte nieuwe functionaliteiten, wijzigingen en bugfixes gestructureerd te toetsen, testen en accepteren. En dan hebben we nog helemaal niet gesproken over uw eigen belang om de onvolkomenheden in uw software zo snel mogelijk boven tafel te krijgen.

Geef uw klant een volwassen test- en acceptatieproces cadeau en profiteer ook

Zou het niet geweldig zijn als u uw klanten kunt helpen om het test- en acceptatieproces optimaal vorm te geven? En ze dus ook bij deze soms lastige taak optimaal te ondersteunen? Maak dan kennis met Supportbook. Supportbook is de ultieme servicetool om de kwaliteit van de informatievoorziening binnen de klantorganisatie te verbeteren en te borgen. De voordelen?

  • U ondersteunt uw klant in zijn verantwoordelijkheid om test-, acceptatie en beheerprocessen optimaal in te richten en te voldoen aan de steeds strenger wordende eisen op dit vlak.
  • U krijgt direct zicht op de kwaliteit van de software binnen de muren van de klantorganisatie en kunt daardoor veel sneller anticiperen en reageren op nieuwe foutsituaties en andere problemen.
  • U verbetert de verhoudingen met uw klanten. Niet langer is er sprake van de spreekwoordelijke schutting. U werkt in ketenverband nauw samen met uw klant.

Benieuwd naar wat Supportbook nog meer voor u en uw klanten kan betekenen? Neem contact met ons op voor een gratis demo!

Demo aanvragen

Ontdek de mogelijkheden van Supportbook. Vraag nu een GRATIS demo aan!

BEDRIJFSLEVEN

“Uw informatiesystemen moeten snel aangepast kunnen worden, maar u wilt niet de hele dag bezig zijn met testen.”

ZORGINSTELLINGEN

“De kwaliteit van de geleverde zorg wordt bepaald door de kwaliteit van de informatievoorziening in uw zorginstelling.”

(SEMI-) OVERHEID

“Goed werkende informatiesystemen gecombineerd met efficiënte processen zijn essentieel voor uw klanten.”