Skip to main content

Spaarne Gasthuis professionaliseert testmanagement met Supportbook

augustus 29, 2022

Het Spaarne Gasthuis is een modern ziekenhuis met locaties in Hoofddorp en Haarlem. Om het testmanagement naar een hoger niveau te tillen, zijn ze gestart met het gebruik van Supportbook.

 

Structuur en overzicht

Momenteel kijkt Spaarne samen met Supportbook naar wat er allemaal al is op het gebied van testen. Vaak is er al wel aandacht voor testmanagement, maar wordt het door de complexiteit van de informatievoorziening en de groeiende stroom aan updates, steeds bewerkelijker. Met Supportbook creëren we weer structuur en overzicht. Alle testwerkzaamheden gemanaged vanuit 1 platform.

We kijken uit naar een succesvolle en productieve samenwerking met Supportbook, waardoor we ons testproces goed kunnen vastleggen en onze gebruikers op een prettige manier kunnen faciliteren.

Maaike LagerweySr Functioneel Applicatie Specialist, IZT Functioneel Vernieuwing & Beheer | Zorg

Over Spaarne Gasthuis

Het Spaarne Gasthuis staat voor: kwalitatief hoogwaardige zorg dichtbij. Het Spaarne Gasthuis is een modern ziekenhuis met locaties in Hoofddorp en Haarlem. In deze gebouwen bieden zij vrijwel alle medisch specialismen. Daarnaast heeft het ziekenhuis poliklinieken in Hillegom, Haarlem Noord en Nieuw-Vennep.

Nieuwsgierig naar onze werkwijze?

Laat het ons weten via info@supportbook.nl, dan plannen we een live-demo!