Skip to main content

Supportbook aanwezig op de Zorg & ICT beurs

oktober 26, 2021december 14th, 2021

2,3 en 4 november is de vakbeurs Zorg & ICT in de Jaarbeurs in Utrecht. Drie dagen lang is Zorg & ICT hét podium voor leveranciers die met hun relevante en slimme ICT-oplossingen en technologieën willen bijdragen aan een duurzame en toekomstbestendige zorg. Uiteraard is Supportbook ook aanwezig!

Supportbook is dé testtool voor de zorg

Supportbook is niet meer weg te denken uit de zorg. Met ziekenhuizen als grondleggers is ons platform ontwikkeld in een context waar falende ICT letterlijk een kwestie van leven of dood is. Ons startpunt is nooit de theorie, maar altijd de processen in de dagelijkse praktijk, die we bij updates via test management efficiënt ondersteunen.

De hoeveelheid software (en updates van softwarepakketten) groeit hard en de eisen van toezichthouders worden strenger. De blik op IT wordt steeds groter, omdat de consequenties van IT ook steeds groter worden. Supportbook brengt kwaliteit en efficiency in het test- en acceptatieproces. Binnen een dag geïmplementeerd, makkelijk in gebruik en ISO 27001 en NEN 7510 gecertificeerd.

Bezoek onze stand op D110

Benieuwd naar ons verhaal en onze werkwijze? Kom bij ons langs op 2,3 of 4 november bij onze stand D110!