Skip to main content

Supportbook aanwezig op de Zorg&ICT beurs

juni 7, 2022

14, 15 en 16 juni is de vakbeurs Zorg & ICT in de Jaarbeurs in Utrecht. Drie dagen lang is Zorg & ICT hét podium voor leveranciers die met hun relevante en slimme ICT-oplossingen en technologieën willen bijdragen aan een duurzame en toekomstbestendige zorg. Uiteraard is Supportbook ook aanwezig!

Supportbook is dé testtool voor de zorg

Supportbook is niet meer weg te denken uit de zorg. Met ziekenhuizen als grondleggers is ons platform ontwikkeld in een context waar falende ICT letterlijk een kwestie van leven of dood is. Ons startpunt is nooit de theorie, maar altijd de processen in de dagelijkse praktijk, die we bij updates via test management efficiënt ondersteunen.

De hoeveelheid software (en updates van softwarepakketten) groeit hard en de eisen van toezichthouders worden strenger. De blik op IT wordt steeds groter, omdat de consequenties van IT ook steeds groter worden. Supportbook brengt kwaliteit en efficiency in het test- en acceptatieproces. Binnen een dag geïmplementeerd, makkelijk in gebruik en ISO27001 en NEN7510 gecertificeerd.

Check onze referenties

Bezoek ons op stand F087

Benieuwd naar ons verhaal en onze werkwijze? Kom bij ons langs op 14, 15 of 16 juni bij onze stand F087.