Skip to main content

Supportbook deelt uit!

december 3, 2020november 1st, 2021

Aan alle (toekomstige) Supportbook gebruikers,

We zullen niet alle clichés uit de kast trekken, maar dit was oprecht een bewogen jaar. En ook deze keer is het weer voorbij gevlogen.

Testen, testen, testen

Misschien wel een van de meest gebruikte woorden van 2020. Er is veel getest! En niet alleen op Corona 😊. In 2020 zijn méér dan 300 duizend tests uitgevoerd met behulp van Supportbook. En in totaal zijn er de afgelopen jaren meer dan 1 miljoen tests uitgevoerd. Een bijzondere mijlpaal.

Nieuwe aansluitingen

Naast de exponentiële groei van het aantal uitgevoerde tests, hebben we ook dit jaar weer een groot aantal nieuwe klanten mogen verwelkomen op ons platform. Organisaties uit verschillende branches en van uiteenlopende omvang. Gemeenten, ziekenhuizen en zorginstellingen. Het geeft aan dat Supportbook generiek inzetbaar is en dat het testen en de noodzaak ervan steeds meer wordt erkend.

12 releases

Met nog 1 te gaan dit jaar, hebben we ook in 2020 weer 12 releases uitgebracht op Supportbook. Verbeterde en nieuwe functionaliteiten om het testleven van de Supportbook-gebruiker weer een stukje gemakkelijker en completer te maken. Jullie input hiervoor is zeer waardevol, dank daarvoor.

Gebruikersgroepen

Helaas, dit jaar geen gebruikersdag. Hopelijk is het volgend jaar weer mogelijk om met een grote groep fysiek samen te komen. Naast een jaarlijkse gebruikersdag, willen we volgend jaar een start maken met gebruikersgroepen. Met deze groepen willen we periodiek samenkomen om te kijken naar de gewenste ontwikkelingen van Supportbook. De output van deze sessies is de input voor nieuwe releases, nog beter afgestemd op jullie organisatie en processen. In 2021 volgt meer informatie over de invulling en de mogelijkheid tot deelname.

Supportbook deelt uit

Vorig jaar deelden we chocoladecijfers uit. Vanwege het vele thuiswerken, is dat dit jaar niet haalbaar. Daarom hebben we iets anders bedacht. We gaan een aantal gave prijzen verloten.

Hoe maak je kans? Zorg ervoor dat je Supportbook op LinkedIn volgt. Volg je ons al? Dan doe je automatisch mee. Half december worden uit al onze volgers willekeurig de winnaars geselecteerd. Nog voor de kerstdagen (mits PostNL meewerkt 😊) krijgen de winnaars de prijs thuisbezorgd.

Op een mooi 2021

Volgend jaar is het ongetwijfeld weer een bewogen jaar, maar hopelijk voor een ieder met wat minder zorgen.

We wensen jullie hoe dan ook hele fijne dagen en een gelukkig 2021!

Hartelijke groet,

Team Supportbook