Skip to main content

Supportbook en Salves: Op het Colloquium ICT & Gezondheidszorg te Affligem 2024

februari 20, 2024

Op 7 maart 2024 gaat de 27e editie van het Colloquium ICT4care van start, waar de werkgroep ICT4care een divers scala aan ICT-oplossingen voor de gezondheidszorg samenbrengt op één centrale locatie.

Met de voortdurende technologische veranderingen in de gezondheidszorg worden verpleegkundigen en andere zorgverleners steeds meer betrokken bij het ontwikkelen en toepassen van informatiesystemen. Het Colloquium ICT4care staat klaar om jou te voorzien van het essentiële inzicht in hoe informatietechnologie de processen binnen ons vakgebied kan versterken en ondersteunen.

Ben je op zoek naar een alles-in-één oplossing voor je testwerkzaamheden?

Maak dan zeker een pitstop bij de stand van Supportbook en Salves! Ontdek onze geïntegreerde totaaloplossing en laat je informeren over de talloze voordelen die wij te bieden hebben. Wij staan klaar om onze ervaring en expertise met jou te delen!

Waar?

Het evenement zal plaatsvinden in De Montil te Affligem, waar meer dan 700 deelnemers worden verwacht en ongeveer 100 bedrijven de nieuwste innovaties en oplossingen in de gezondheidszorg presenteren.

Wil je meer informatie?

Kijk voor meer informatie over het colloquium en het programma op http://ict4care.be/congres/