Skip to main content

Supportbook gestart met geautomatiseerd testen

oktober 25, 2018oktober 14th, 2021

Op verzoek van meerdere klanten zijn we aan de slag gegaan met het ondersteunen van geautomatiseerd testen vanuit Supportbook. Afgelopen half jaar hebben we meerdere tools bekeken en beoordeeld, is er een pakketselectie gemaakt en is er geïnvesteerd in opleidingen. Inmiddels hebben we de eerste succesvolle tests geautomatiseerd uitgevoerd vanuit Supportbook.

Projectteam

Net als de andere functionaliteiten in Supportbook, ontwikkelen we samen met onze klanten. We werken samen met ontwikkelpartners die deelnemen in het project. Zo zorgen we er gezamenlijk voor dat het geautomatiseerd testen naadloos aansluit op de dagelijkse praktijk.

Alles in 1 tool

De geautomatiseerde tests worden gestart vanuit Supportbook en ook de resultaten zijn in te zien op het Supportbook platform. Het wordt straks dus mogelijk om naast de handmatige tests, ook geautomatiseerde scripts te starten of in te plannen. De resultaten van de geautomatiseerde tests maken integraal onderdeel uit van de dashboards en rapportages in Supportbook. Zo houd je alles overzichtelijk in 1 tool.

Generieke oplossing

We maken een generieke oplossing, die het mogelijk maakt om voor elke gewenste applicatie scripts te automatiseren. We starten vanuit het projectteam met het automatiseren van scripts voor HiX van ChipSoft. Ook op scriptniveau zorgen we voor een generieke set, die ook te gebruiken is in andere ziekenhuizen.

Planning

We maken snel stappen en verwachten al op korte termijn onze werkende oplossing overal te kunnen implementeren.

Meer weten?

Volg on op LinkedIn en blijf op de hoogte. Voor vragen of meer informatie kunt u ook altijd contact opnemen via 085-4848170 of info@supportbook.nl