Skip to main content

Supportbook groeit door tot dé generieke testoplossing voor elke applicatie of project!

juni 7, 2019oktober 14th, 2021

Waar Supportbook ooit begon als tool (uitsluitend) voor het testen van de Chipsoft releasenotes, is Supportbook inmiddels uitgegroeid tot een volwassen applicatie, die meer dan 75 organisaties ondersteunt in de kwaliteit, veiligheid en efficiency van haar bedrijfsvoering. In 5 jaar tijd is Supportbook op het gebied van testmanagement zelfs gepromoveerd tot marktleider binnen de Medisch Specialistische Zorg. Meer dan 50 ziekenhuizen vertrouwen dagelijks op de kracht van Supportbook om gecontroleerd wijzigingen door te voeren in de primaire processen. En Supportbook groeit door! Ook de Care sector binnen de zorg (VVT, GHZ en GGZ), de overheid (gemeenten) en woningbouwcorporaties hebben Supportbook sinds medio 2018 omarmd.

Generieke oplossing

Supportbook ondersteunt al lang niet meer alleen het testen van wijzigingen binnen Chipsoft. Onze klanten zetten Supportbook juist breder in en geven hun volledige testmanagement inmiddels vorm door alle bedrijfskritische applicaties (centraal en decentraal) te testen met Supportbook. Heldere dashboards geven u inzicht en overzicht om maximaal in control te zijn!

Juist de uniforme en vertrouwde werkwijze van Supportbook, is van enorme toegevoegde waarde als de applicatie generiek wordt toegepast. Zo wordt Supportbook anno 2019 ingezet bij de ontsluiting van de releasenotes van o.a.: Unit4, Nedap, Afas, PinkRoccade, Centric, Atos, Ultimo, MIPS, Axians, Allegro, Fortes, Mozard, Philips Labosys, Kidos en RVC. Om maar een greep uit het aanbod te noemen. Een aanbod dat gestaag verder groeit!

Een project in uw organisatie? Benut Supportbook!

Projecten zijn altijd complexen vragen veel van de organisatie. Structuur, overzicht en de juiste informatievoorziening zijn essentieel om alle wijzigingen goed te testen en te laten landen. Supportbook helpt u verder door grip te krijgen op het veranderproces, de grote hoeveelheid nieuwe informatie, gewijzigde functionaliteiten en aansluiting met het bedrijfsproces.

Tevens ondersteunt Supportbook bij het maken van impactanalyses en kunt u het test-, acceptatie- en beheerproces voor de nieuwe omgeving al inrichten en uitrollen. Hierdoor blijft een kwalitatief hoogwaardige informatievoorziening geborgd en kan de organisatie alle wijzigingen met meer zekerheid accepteren. Dat maakt projecten simpelweg succesvoller en de verantwoording naar stakeholders makkelijker en inzichtelijker.

De kracht van Supportbook breder inzetten?

Dat kan heel eenvoudig! Onze klantadviseurs vertellen u graag wat de mogelijkheden zijn binnen uw huidige licentie. Is er uitbreiding van uw licentie nodig? Ook dan zijn er heel eenvoudig gerichte addenda af te sluiten voor korte of lange termijn. Zo benut u heel effectief de kracht van Supportbook voor elke applicatie of elk project!

Supportbook in 1 minuut

Supportbook is een SaaS-applicatie die het toetsen, testen, controleren en accepteren van wijzigingen in ICT- en/of bedrijfsvoerende processen vergemakkelijkt, structureert en overzichtelijk maakt. Juist door de intuïtieve en pragmatische opzet, wordt Supportbook als een zeer gebruiksvriendelijke applicatie ervaren. Bekijk onze referenties of ons filmpje en ontdek binnen 1 minuut wat Supportbook voor u kan betekenen!

Demo?

Wij introduceren Supportbook graag bij u! Op locatie of middels een online demo. Hiervoor kunt u ons benaderen, door te bellen met 085 – 48 48 170 of een mail te sturen naar info@supportbook.nl