Skip to main content

Supportbook implementeert online Servicedesk

september 19, 2017november 2nd, 2021

Bij de ontwikkeling van Supportbook is een belangrijk uitgangspunt, dat gebruikers er snel zelfstandig en efficiënt mee moeten kunnen werken. Met andere woorden; geen ingewikkelde handelingen of onoverzichtelijke indelingen. Supportbook is intuïtief in gebruik en implementeren kan op eigen tempo en kracht. Toch kunnen zich onverwachte zaken voordoen of vragen ontstaan waarbij extra ondersteuning prettig is. Daarom hebben wij een servicedesk die bereikbaar is voor alle vragen en opmerkingen. Om onze eindgebruikers nog beter te ondersteunen en het ze nog makkelijker te maken hebben we nu de online servicedesk geïmplementeerd.

Eenvoudig en snel

Met de online servicedesk kan een melding snel en eenvoudig direct vanuit Supportbook aangemaakt worden. Via de knop ‘Support’ op de homepage van Supportbook, wordt u naar de Servicedesk geleid. Na het kiezen van de juiste categorie, volgt er direct een scherm waarin u een melding kunt aanmaken. Ewout Kuijer, productmanager Supportbook is er enthousiast over: “Een melding is in maar drie muisklikken aangemaakt. Geen omslachtige handelingen, geen langdurige onderbreking van de werkzaamheden maar eenvoudig direct vanuit Supportbook de melding inschieten. Met deze dienstverlening zorgen we voor een verdere professionalisering van het platform.”

De medewerkers van de online servicedesk beantwoorden vaak dezelfde dag nog je vraag. Zapphire staat daarnaast altijd open voor nieuwe ideeën en deze worden dan ook vaak geïmplementeerd. Dit stimuleert enorm om tips en aanvullingen te melden op de servicedesk!

Rick van TurnhoutFunctioneel Beheerder - Saxenburg Groep

Dynamische kennisbank

De servicedesk geeft bovendien toegang tot een bron aan informatie over Supportbook, die de meest voorkomende vragen beantwoorden. Omdat het platform continu doorontwikkeld, is er bewust gekozen voor een dynamische kennisbank. De beschikbare informatie wordt steeds aangevuld en is daardoor ook altijd actueel. Door de zoekfunctie is het makkelijk om heel gericht informatie op te vragen over de functionaliteiten van Supportbook.

5 sterren recensies

Omdat we u graag zo goed mogelijk van dienst zijn, monitoren en verbeteren we onze servicedesk continu. Wij vragen daarom naar uw ervaringen met het gebruik van de servicedesk en staan open voor uw opmerkingen en suggesties. Want daarmee kunnen we onze dienstverlening nog verder optimaliseren. We zijn heel blij dat 95% van de gebruikers, het gebruik van de servicedesk beoordeelt met 5 sterren!