Skip to main content

Supportbook ingezet op Curaçao

juni 12, 2019november 1st, 2021

Supportbook gaat overzees! Na Nederland en België, heeft Supportbook ook Curaçao bereikt. In opdracht van de Curaçaose overheid wordt een nieuw ziekenhuis gebouwd, Hospital Nobo Otrobanda (HNO), wat na opening verder gaat onder de naam Curaçao Medical Center (CMC). Voor de ondersteuning van de medische processen wordt een nieuw Elektronisch Patiënten Dossier (EPD) geïmplementeerd. Supportbook wordt ingezet om het testproces op een efficiënte en professionele wijze te ondersteunen. Een verstandige keuze, want met bijna 50 aangesloten ziekenhuizen, geeft Supportbook toegang tot een enorme bron van inzichten, best-practices en testresultaten. Deze input is van grote waarde en zorgt voor tijdige signalering van potentiële risico’s voor het EPD.

Curaçao Medical Center (CMC)

CMC wordt het nieuwe algemene ziekenhuis op Curaçao. Met dit moderne ziekenhuis met state-of-the-art apparatuur, informatiesystemen en goed geëquipeerd personeel, wil de overheid de gezondheidszorg op Curaçao naar een hoger plan tillen. Het wordt een duurzaam operationeel ziekenhuis met een “Healing Environment” waarbij de patiënt centraal staat. Het ziekenhuis opent in 2019 haar deuren.

Het logo van HNO

Het HNO logo, zie bovenstaand, stelt een divi divi boom voor en elke kleur heeft een betekenis:

 

 

Over Curaçao

Curaçao (Papiaments: Kòrsou) is een eiland in de zuidelijke Caraïbische Zee, voor de kust van Venezuela. Met het onbewoonde Klein Curaçao is Curaçao een zelfstandig land binnen het Koninkrijk der Nederlanden. Tot 10 oktober 2010 was het een onderdeel van de Nederlandse Antillen en het eiland waar de regering van de Nederlandse Antillen zetelde. De hoofdstad en grootste plaats op het eiland is Willemstad, tevens voormalig hoofdstad van de Nederlandse Antillen.

Bron: Wikipedia

Kennismaken met Supportbook?

Wilt u ook eens zien hoe Supportbook werkt in de praktijk? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende demo (dat kan op locatie of op afstand). Bel 003185-4848171 of stuur een mailtje naar info@supportbook.nl