Skip to main content

Supportbook is ‘Award Winning’ tijdens JOP2014

juni 5, 2014november 8th, 2021

Tijdens de Week van de Ondernemer is woensdagavond 4 juni 2014, Bas van Dijk – productowner Supportbook, bekroond tot de provinciewinnaar Drenthe van de Jonge Ondernemersprijs 2014. De verkiezing was onderdeel van de Nacht van de Uitblinkers, die de eerste dag van het grootste ondernemersevenement in Nederland afsloot.

Jury waardeert ontwikkeling Supportbook met drie Noordelijke ziekenhuizen

Bas van Dijk, opererend vanuit Hoogeveen, is erg blij met de prijs. “Het jury rapport bevestigt dat we duidelijk op het goede spoor zitten. Dit geeft extra energie en motivatie om deze lijn voort te zetten.” Van Dijk is erg te spreken over het feit dat de jury in het bijzonder haar waardering uitsprak over de recente lancering van ‘Supportbook’. Dit is een platform dat ontwikkeld werd met de drie Noordelijke Ziekenhuizen (Noorderboog Meppel (tegenwoordig: Isala Diaconessenhuis), Antonius Sneek, Martini Groningen). Ziekenhuizen kunnen hiermee boven-instellingsniveau kennis en ervaring uitwisselen op en rondom hun IT-beheer en tegelijkertijd hun IT-beheerprocessen professionaliseren.

Innovatie en groei doorslaggevend

Deze aansprekende innovatie, het steile groeipad van de organisatie en de gedrevenheid van de ondernemer waren doorslaggevend voor de bekroning. Het eindoordeel van de jury werd gebaseerd op informatie uit het inschrijfformulier, een bedrijfsbezoek, een business case voor verdere groei en een boekenonderzoek. De volgende aspecten werden daarbij gewogen: presentatie en marketing, bedrijfsconcept en innovatie, inzet van sociale media en digitalisering, performance en winstgevendheid, onderscheidenheid en groeipotentie, ondernemerschap en persoonlijk leiderschap.

Video-impressie JOP 2014