Skip to main content

Supportbook, MTbook en Controlbook in een notendop

februari 3, 2020november 1st, 2021

7, 8 en 9 april staan we met Zapphire weer op de Zorg&ICT beurs (stand A124). Bij Zapphire maken we 3 producten: Supportbook, MTbook en Controlbook. Loop gerust even bij ons langs, we vertellen er graag meer over. Hieronder onze producten in het kort uitgelegd.

Supportbook is dé Testmanagement en Testautomationtool

Supportbook faciliteert progressie- en (automatisch) regressietesten met een intuïtieve workflow. Organisaties zijn aantoonbaar in control omdat alle testwerkzaamheden zijn ondergebracht in 1 tool. Supportbook is binnen een dag geïmplementeerd, makkelijk in gebruik en ISO27001 en NEN7510 gecertificeerd. Meer zien? Check hier onze animatievideo van 1 minuut of vraag direct een demo aan!

MTbook optimaliseert het beheer en onderhoud van uw Medische Technologie

Met MTbook bespaart u op de kosten voor aanschaf, ingebruikname en instandhouding van Medische Technologie. MTbook optimaliseert het beheer en onderhoud en is een ideaal hulpmiddel in de transitie naar risico- en/ of ervaring gestuurd beheer en onderhoud. Meer weten? Klik hier.

Controlbook, compliance management op pragmatische wijze

Controlbook geeft iedere instelling de grip, zicht en controle die zij wenst op de implementatie en uitvoering van belangrijke wet- en regelgeving of op normen gebaseerde beleid en strategie. Op pragmatische wijze wordt de PDCA-cyclus ondersteund, met out-of-the-box standaardoplossingen voor o.a. ISO27001/ NEN7510 en Horizontaal Toezicht Zorg.