Skip to main content

Supportbook ook ingezet bij medische microbiologie

juli 9, 2018oktober 27th, 2021

Het Regionaal Laboratorium medische Microbiologie (RLM) heeft ook gekozen voor Supportbook. Met de inzet van het platform maken ze snel en op eenvoudige wijze een grote kwaliteitsslag op het gebied van testmanagement.

Overzicht en structuur

Het RLM was op zoek naar overzicht en structuur voor de updates van de informatiesystemen en had vanuit het naastgelegen Albert Schweitzer ziekenhuis positieve geluiden gehoord over de inzet van Supportbook. Na de eerste kennismaking met het product, was men direct enthousiast.

De inzet van Supportbook helpt het RLM met het op een centrale plek borgen van alle governance rondom het testen en accepteren van wijzigingen.

Over RLM

Het RLM is een stichting met meer dan 60 jaar ervaring en verzorgt de diagnostiek, behandeling en infectiepreventie op het gebied van medische microbiologie en infectieziekten. Dit doen ze voor huisartsen, verpleeghuizen, verloskundigen, DGJ en ziekenhuizen in de regio Dordrecht/ Gorinchem. De stichting staat voor een complete, snelle en toegankelijke dienstverlening.

Kennismaken met Supportbook?

Wilt u ook eens zien hoe Supportbook werkt in de praktijk? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende demo. Dat kan op afstand of bij u op locatie.

Bel 085-4848170 of stuur een mailtje naar info@supportbook.nl