Skip to main content

Supportbook Opleidingen verplaatst

maart 30, 2020november 1st, 2021

Helaas worden alle afspraken op locatie afgezegd. Zo wordt ook de Supportbook opleiding van 16 april aanstaande verplaatst. We volgen daarin de voorgeschreven regels rondom het coronavirus. Dit is natuurlijk erg jammer. Hopelijk mogen we een ieder snel weer verwelkomen!

Wat de nieuwe datum wordt is nog niet bekend. We wachten de nieuwste maatregelen af en kijken of we het in afzienbare tijd alsnog kunnen plannen. De inschrijvers krijgen hier in ieder geval nog bericht van.

Supportbook testmanagementool opleiding

Tijdens de opleiding leren jullie allereerst alles over de basisfunctionaliteiten van Supportbook. Hoe start je een testdossier en hoe stel ik mijn persoonlijke testorganisatie in? Maar ook testtrajecten en scope bepaling worden behandeld. Lees hier meer over de basis opleiding Supportbook. Na een pauze en lunch zal direct de gevorderde training volgen.

Ben je al wat langer bekend met Supportbook of heb je de basis opleiding al gevolgd? Dan is het tijd voor de gevorderde opleiding. Hier worden ketentesten, bevindingenbeheer en uiteraard nog meer behandeld. Hier wordt ook speciaal wat meer tijd genomen om samen te sparren.

Dat is misschien nog wel het leukste van zo’n opleidingsdag; we zitten samen met een enthousiast groepje waarin iedereen hetzelfde doel heeft. Meer halen uit de testorganisatie! Uit vorige bijeenkomsten merken we hoe leuk het is om onderling ervaringen te delen en van elkaar te leren. Hoewel de training helaas dus nog niet op korte termijn is, stuur ons een mailtje voor meer informatie of je kunt je alvast voor-inschrijven.

Meer informatie?

Neem contact met ons op voor meer vragen over de Supportbook opleidingen. We geven ook intern Supportbook opleidingen bij organisaties waar een wat grotere groep training nodig heeft. We plannen graag een training in op locatie,  wanneer dat weer mogelijk is.