Skip to main content

Supportbook gestart met consultancy

januari 24, 2019oktober 14th, 2021

Steeds vaker krijgen we de vraag of we ook consultancy aanbieden om organisaties te ondersteunen op het gebied van testmanagement. Vanaf 2019 gaan we op verschillende manier invulling geven aan deze vraag.

Consultancy-strippenkaart

De vraag naar advies of ondersteuning laat zich niet altijd plannen. Daarnaast kan het sterk variëren qua grootte. Soms kan een paar uurtjes sparren al voldoende zijn, terwijl een ander moment vraagt om een workshop verdeeld over meerdere dagen. Om de vraag naar deze flexibiliteit in te kunnen vullen, hebben we de consultancy-strippenkaart in het leven geroepen. Dit geeft organisaties de mogelijkheid om vooraf een aantal uren in te kopen, waarna afhankelijk van de behoefte, het gewenste uren eenvoudig kan worden afgeschreven.

Detachering

Indien er behoefte is aan ondersteuning voor een langere periode, kunnen we dit invullen met detachering. Supportbook wordt in meer dan 50 organisaties in Nederland gebruikt voor de ondersteuning van het testproces. Door de jaren heen hebben we een sterk netwerk opgebouwd van professionals. Dit geeft ons de mogelijkheid om een uitstekende match te kunnen maken tussen vraag en aanbod.

Informatiemanagement/ Functioneel Beheer

Supportbook is natuurlijk bekend van het testen. Testmanagement is onlosmakelijk verbonden met informatiemanagement en functioneel beheer. Een vakgebied waarin we ons thuis voelen, waar we zelf ervaring mee hebben en waarvan we weten wie er de beste in zijn. We gaan dus verder dan testen en kunnen inspringen op een brede vraag.

Meer weten over onze consultancy? Neem contact met ons via 085-4848170 of stuur een mailtje naar info@supportbook.nl