Skip to main content

Supportbook v2 positief beoordeeld in 2-daagse pilot

juni 15, 2016november 2nd, 2021

Supportbook ontwikkelt door! De afgelopen periode is op verzoek van het Elkerliek Ziekenhuis (Helmond) en de Gemeente Apeldoorn invulling gegeven aan de ontwikkeling van Supportbook v2. Kenmerkend voor deze nieuwe versie is de mogelijkheid om het toetsen, testen en accepteren van wijzigingen voor alle applicaties/ informatiesystemen in de organisatie op een zelfde efficiënte en effectieve manier in te vullen.

Pilot uitgevoerd bij grote gemeente in Noord Nederland

De pilot was opgesplitst in twee dagen en werd uitgevoerd bij een grote gemeente in Noord Nederland.

Tijdens de eerste pilot-dag is Supportbook v2 beoordeeld en getoetst op inzetbaarheid en bruikbaarheid voor de functioneel (applicatie) beheerders en test-coördinatoren binnen de gemeentelijke organisatie. Er werden in Supportbook v2 tests voorbereid voor het testen van releases van twee verschillende primair-proces-systemen.

Op de tweede pilot-dag werden, met ondersteuning van Supportbook v2, de tests uitgevoerd door superusers en eindgebruikers uit het primaire proces van de beide primair-proces-systemen. De gebruikersinterface van Supportbook v2 werd erg positief ontvangen en bleek zeer intuïtief voor de superusers en testers. Zoals een van de medewerkers het verwoorde:

Jullie hebben het zo gebouwd, dat je direct en in één oogopslag begrijpt wat de bedoeling is. Super handig!

Met de functionaliteit van Supportbook v2 kan de organisatie afscheid nemen van aloude excel-administraties en het testproces verder stroomlijnen en naar een hoger niveau brengen. Het succes van de pilot is aanleiding voor deze gemeente om de aanschafprocedure voor Supportbook v2 in gang te zetten. Binnenkort meer hierover!

Ook benieuwd naar de mogelijkheden van Supportbook voor uw organisatie? Laat het ons weten. We informeren u graag.