Skip to main content

Training ‘Klantbehoefte herkennen’ exclusief voor Supportbook gebruikers

april 28, 2021november 10th, 2021

Supportbook biedt in samenwerking met Vossius Academy de training ‘Klantbehoefte herkennen’ aan. De training is exclusief voor gebruikers van Supportbook. Klanten in deze training zijn alle personen waar jij werkzaamheden voor uitvoert. De training is dus voor iedereen relevant. Er is ruimte voor het inbrengen van voorbeelden uit eigen werkomgeving.

Inhoud

Wat gaan we in deze training behandelen en wat je hebt geleerd als je de training hebt afgerond:

  • Denk jij wel eens na over jouw ‘klant’? Ook als je niet verkoper bent van beroep begeef je je dagelijks in situaties waarin je met een klant communiceert. De collega’s van de afdeling die van jouw dienstverlening gebruikt maakt bijvoorbeeld.
  • In de training ‘Klantbehoefte herkennen’ nemen we onze rol als dienstverlener onder de loep. We verkennen hoe je de aansluiting vindt tussen wat jij te bieden hebt en wat de ander nodig heeft. Je leert die behoefte te herkennen en daarvan gebruik te maken en tot afspraken te komen. Dit kan gaan over iets ‘verkopen’, maar kan ook gaan om bewaken wat jouw ‘klant’ wel en niet van jou mag verwachten.
  • Na de training herken je jouw eigen stijl in klantinteracties en kun je hier nog beter op in spelen.

Waar en wanneer?

De training is online in groepsverband, in twee keer een sessie van 1,5 uur op 9 en 16 juni 2021 van 09.30 tot 11.00 uur.

Exclusieve prijs

De training ‘klantbehoefte herkennen’ wordt door Supportbook aangeboden tegen een introductietarief van EUR 99,00 (ex.BTW) Voor non-profit organisaties is de training vrijgesteld van BTW.

Inschrijven

Het inschrijven voor de training kan via de website van Vossius.

De training gaat door bij minimaal 8 deelnemers en er kunnen maximaal 12 deelnemer de training volgen.