Skip to main content

Vacature: Sales / Accountmanager Supportbook

mei 18, 2022juni 27th, 2022

Hard werken, maar ook veel lol hebben! Dat is hoe collega’s het werken bij Zapphire omschrijven.

Bij Zapphire maken we supergave SaaS oplossingen: FleGo, MTbook en Supportbook. Voor Supportbook zijn we op zoek naar een ervaren Sales / Accountmanager, die ons gaat helpen met het uitbouwen en onderhouden van onze klantenportefeuille. En dat is een uitdagende klus, dus lees snel verder!

Wat is Supportbook?

Misschien heb je het al even gegoogled, maar in 1 zin samengevat: Supportbook is dé testmanagement tool van (Caribisch) Nederland en België!

De functie

We zijn de afgelopen jaren sterk gegroeid. Om de beste te zijn en te blijven in ons vakgebied, hebben we meer man- of vrouwkracht nodig. Er moet namelijk veel gebeuren:

Sales!
Het vinden van organisaties die ook willen aansluiten op Supportbook. De boer op dus, acquireren! Demo’s geven in het land (nu uiteraard op afstand) en klanten begeleiden van eerste kennismaking met het product t/m de daadwerkelijke implementatie.

Accountmanagement
We staan naast onze klanten, samen zorgen we ervoor dat ons platform goed blijft aansluiten op de processen van de aangesloten organisatie. Dat betekent het opbouwen en onderhouden van een warme relatie met klanten.

Marketing
In de ruimste zin van het woord. Dat varieert van het bedenken van promotiemateriaal tot het organiseren en deelnemen aan beurzen, bijvoorbeeld Zorg&ICT.

En het mooie is, je krijgt een hoop vrijheid om deze taken in te vullen. Alles wat nodig is om onze ambitieuze doelen te behalen! Je kunt er dus een hoop creativiteit in kwijt.

Wie zoeken we?

Iemand die energie krijgt van het “koude” acquireren, want dat is hoofdzaak. Als je dat tof vindt en goed kan, dan moet het raar lopen wil het niet met ons klikken 😊

Maar uiteraard hebben we wel een idee van de beste match en dus een paar eisen:

  • Een HBO diploma
  • Commerciële ervaring (minimaal 5 jaar)
  • Ervaring binnen de ICT

Minstens zo belangrijk vinden we een aantal zaken die je niet leert tijdens een cursus of opleiding; Een goed arbeidsethos, met energie zaken oppakken, de kar trekken, afspraak=afspraak en voorbereid zijn.

We zijn gevestigd in het mooie Drenthe, het is niet noodzakelijk, maar wel handig als je enigszins in de buurt woont.

Wat bieden we?

Echt een coole baan in een leuke organisatie met gepassioneerde werknemers. Dat zeggen ze natuurlijk allemaal, maar bij ons is het echt zo 😊

Uiteraard bieden we goede arbeidsvoorwaarden;

  • Een marktconform salaris
  • Auto, laptop en telefoon
  • Volop mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen
  • En… niet te vergeten.. de beroemde (of beruchte) Zapphire feesten!

We kennen geen lange sollicitatieprocedures, als je past in het profiel en het team en er is een wederzijdse klik, dan doen we je een aanbieding. We hopen andersom ook, dat je vervolgens snel aan de slag kunt!

Wil je meer informatie over deze functie of direct solliciteren? Neem dan contact op met Ewout Kuijer, directeur Supportbook, via ewout@supportbook.