Skip to main content

Vind Supportbook op de Zorg&ICT Beurs

maart 15, 2024

Wil je je laten inspireren door de nieuwste snufjes en slimme oplossingen in de zorgsector? Markeer dan 9, 10 en 11 april in je agenda, want dan vindt de Zorg & ICT vakbeurs plaats in de Jaarbeurs in Utrecht. Dit evenement is voor iedereen die geïnteresseerd is in health tech in Nederland. Het is dé plek om in één keer op de hoogte te zijn van de meest actuele technologische ontwikkelingen en ICT-oplossingen die echt het verschil maken in de zorg.

Betrouwbare software door synergie

Supportbook is samen met Salves ook van de partij. We onderstrepen het belang van digitalisering in de zorg met ons motto ‘Betrouwbare software door synergie’. De toenemende complexiteit van Zorg IT vraagt om kwalitatief goede en efficiënt te beheren software. Daarom presenteren wij graag onze geïntegreerde dienstverlening op het gebied van testconsultancy, testautomatisering en testmanagementtool.

Ontdek meer bij onze stand

Nieuwsgierig geworden naar hoe wij dat precies doen? Zin in een goed gesprek over de toekomst van zorg en ICT? Kom langs bij Supportbook en Salves op 9, 10 of 11 april bij stand 07B099 en ontdek of jij al “Fit for the future” bent en hoe we samen jouw applicatielandschap toekomstbestendig kunnen houden.

Meer informatie?

We nodigen je graag uit om langs te komen. Kijk voor meer informatie en schrijf je in via https://www.zorg-en-ict.nl/