Skip to main content

Volkshuisvesting Arnhem gestart met Supportbook

januari 14, 2019november 2nd, 2021

Na een succesvolle pilot heeft de woningbouwcorporatie ons platform nu ook officieel in gebruik genomen. Een goed begin van het nieuwe jaar, “eindelijk een tool die precies aansluit op wat we zochten”, aldus een van de functioneel beheerders tijdens de evaluatie van de pilot periode.

Nieuwe manier van testen

Volkshuisvesting Arnhem maakt goed en betaalbaar wonen in vitale wijken in Arnhem mogelijk. Voor hun belangrijkste systeem, het ERP-pakket Dynamics Empire, is in december vorig jaar een nieuwe update volledig getest met ondersteuning van Supportbook. Tijdens deze pilot konden de beheerders en de testers kennis maken met de nieuwe manier van testen. Beide partijen waren enthousiast over de werking van het platform, “het spreekt allemaal voor zich”.

Wat ons bijzonder aanspreekt in Supportbook is de gebruiksvriendelijkheid van de oplossing, zowel voor de testers, als voor de testcoördinator die de tests in het systeem opvoert en bewaakt. Daarbij biedt Supportbook ons de structuur die nodig is voor een duidelijk navolgbaar testtraject en -resultaat, maar is het ook flexibel in te richten waardoor we het makkelijk kunnen laten aansluiten op onze testwensen.

Michel van DalenInformatiemanager - Volkshuisvesting Arnhem

Early Adopter korting!

Supportbook is met meer dan 50 aangesloten organisaties al zeer actief in o.a. ziekenhuizen en gemeenten. Volkshuisvesting Arnhem is de eerste woningbouwcorporatie die aansluit op ons platform. Daarom bieden we de eerste 5 volgende corporaties die ook met Supportbook gaan testen, een exclusieve early adopter korting. Nieuwsgierig naar deze aanbieding? Bel 085-4848170 of stuur een mailtje naar info@supportbook.nl.