Skip to main content

Bedrijfsleven

Jouw organisatie kent een verscheidenheid aan informatiesystemen. Deze zijn op allerlei manieren met elkaar verbonden en qua functionaliteiten geïntegreerd. Eén kleine wijziging kan dus onverwachts een enorme impact hebben op het applicatielandschap, en dus op jouw dagelijkse werkzaamheden. Toch wil je snel kunnen meebewegen en inspelen op ontwikkelingen in de veranderende ICT markt. Goed testen van je software is dus enorm belangrijk. Maar hoe doe je dat efficiënt? En hoe houd je het overzicht?

Relevante tests op het juiste moment en op de juiste plek

Supportbook ondersteunt niet alleen het testen middels een efficiënte workflow, het helpt je ook om alleen die tests uit te voeren die voor jou van belang zijn. De tests worden volledig automatisch voor je gedistribueerd naar de juiste medewerkers. Met deze automatische ontsluiting van grote hoeveelheden informatie, bespaar je met Supportbook aantoonbaar tijd.

Altijd een actueel overzicht

Als er een fout wordt gevonden, dan wil je dat tijdig weten en niet verrast worden. Met Supportbook heb je altijd de beschikking over een actueel overzicht. Wat staat er nog uit aan tests? Wat is de voortgang? Zijn er al bevindingen? Je draait eenvoudig een rapportage in PDF-formaat uit en hebt zo altijd een compleet overzicht beschikbaar.

Accountscontroles worden een fluitje van een cent

Laat de internal audit of account maar langskomen. Je hebt je governance op orde en kunt op elk gewenst moment aantonen hoe een wijziging het proces heeft doorlopen voordat deze naar een productieomgeving is getransporteerd.

Testen is weer leuk!

Supportbook is gebruiksvriendelijk en door de unieke functionaliteiten worden medewerkers niet meer overspoeld met onoverzichtelijke hoeveelheden werk om te testen.

Meer weten? Neem vandaag nog contact met ons op of plan direct een demo via onderstaand formulier.

informatiesystemen

Direct een
demo aanvragen

Afhankelijk van de behoefte kan een demo op afstand (middels schermdelen) of bij jou op locatie worden verzorgd. We nemen binnen 24 uur contact met je op om dit verder af te stemmen.

 • Introductie Supportbook
 • Professionaliseren van processen
 • Live demo

  We werken samen met ziekenhuizen, (semi-) overheid en meer

  Zaans Medisch Centrum logo refference

  maart 5, 2024

  AZ Klina logo refference

  maart 5, 2024

  ZRTI logo refference

  maart 5, 2024

  Fivoor logo refference

  maart 5, 2024

  Gelrelogo refference

  juni 6, 2023

  Nederlands Veteranen instituut logo refference

  juni 6, 2023

  SEIN logo refference

  mei 10, 2023

  Oggziekenhuis Rotterdam

  april 12, 2023

  Gemeente Rotterdam Customer case

  september 12, 2022

  Curaçao Medical Center logo refference

  september 12, 2022