Naar boven

Organisatieadviesbureaus

“Help het beheer-, test en acceptatieproces van uw klanten naar een hoger niveau!”

Bent u op projectbasis betrokken bij de implementatie van nieuwe software bij uw klanten? Of bent u juist actief in beheersituaties rondom de vernieuwing van de informatievoorziening? Als adviserende (of zelfs uitvoerende) partij in project-, beheer- en test- & acceptatieprocessen wilt u uw klanten op een efficiënte en effectieve manier ondersteunen en tastbare resultaten achterlaten. Het liefst wilt u de nieuwe en verbeterde werkwijze in de organisatie laten beklijven.

Maak kennis met Supportbook. Supportbook is de ultieme test- en acceptatietooling voor gebruikersorganisaties van pakketsystemen. Uw klanten dus. Als ondersteunende partij kunt u Supportbook gebruiken in advies- en begeleidingstrajecten om beter en sneller de doelstellingen van uw klant, en die van uzelf, te realiseren. Met de hulp van Supportbook zorgt u eenvoudig en snel voor een volwassen testproces en laat u een testorganisatie achter bij uw klant, die staat als een huis.

Supportbook werkt exclusief samen met een select gezelschap van organisatieadviesbureaus. Ziet u mogelijkheden om samen nog betere klantoplossingen te realiseren en elkaar onderling te versterken? Dan komen we graag met u in contact. Vraag vandaag nog uw gratis demo(account) aan.