(Semi-) overheid

De klant is kritisch en wil snel en efficiënt geholpen worden. Informatiesystemen moeten daarom op hoog niveau presteren. Het onjuist of niet functioneren van jouw informatiesystemen heeft direct negatieve gevolgen voor jouw organisatie en voor jouw klanten. Negatieve publiciteit wil je natuurlijk het liefst voorkomen. Het testen van je software is om die reden dus van groot belang

Toetsen, testen en accepteren is verplicht

Om de kwaliteit en efficiency van de front-, mid- en backoffice te waarborgen, moet je de wijzigingen in jouw informatievoorzieningslandschap toetsen, testen en accepteren. Moeten? Jazeker. Het toetsen, testen en accepteren van aanpassingen in de infrastructuur, interfaces, software, systemen en alles wat daaromheen hangt, krijgt steeds meer een verplicht karakter.

Borging voor accountantscontroles

De nadruk op een beter test- en acceptatieproces wordt gelegd in bijvoorbeeld periodieke accountantscontroles en veranderende wet- en regelgeving. Reden genoeg dus om hier mee aan de slag te gaan. Vergeet ook niet de politieke druk van gemeenteraden die een veilige en hoogwaardige (digitale) dienstverlening eisen. En dat allemaal nog los van de eigen ambitie om de kwaliteit van ICT, het informatiemanagement & functioneel (applicatie)beheer binnen de organisatie te verankeren en te borgen.

ict in de zorg

“Supportbook biedt ons de mogelijkheid om het test- en acceptatieproces te professionaliseren en releasematig samen te werken met onze externe samenwerkingspartners door gebruik te maken van een eenduidige en gestructureerde werkwijze in één gezamenlijk systeem.”

Freddy DijkstraInformatieadviseur - Gemeente Leeuwarden

Samen testen en accepteren

Je staat tegenwoordig dag en nacht (online) klaar voor de klanten van jouw organisatie. De kwaliteit van de diensten die je aanbiedt is jouw eigen verantwoordelijkheid. Zo ook het toetsen, testen en accepteren van alle wijzigingen in het informatievoorzieningslandschap.

Het liefst doe je dit zo breed/laag mogelijk in de organisatie. Met betrokkenheid van materiedeskundigen en gebruikers, die exact kunnen beoordelen wat de impact is van de veranderingen op het dagelijkse werkproces. Zo stel je immers vast of je ‘maandag’ nog gewoon het werk kunt doen. Dit kost tijd, geld, energie en veel onderlinge afstemming. Hoe organiseer je dit zo efficiënt en effectief mogelijk?

Ontwikkeld en bewezen in de praktijk

Met behulp van Supportbook creëer je een professioneel en efficiënt test- en acceptatieproces voor al jouw informatiesystemen (o.a. Centric en PinkRoccade). Daarnaast deel je eenvoudig inzichten met andere (semi-)overheidsorganisaties en borg je belangrijke maatregelen uit het informatiebeveiligingsbeleid. Samen eenvoudig software testen!

Meer weten? Neem vandaag nog contact met ons op of plan direct een demo via onderstaand formulier.

Direct een
demo aanvragen

Afhankelijk van de behoefte kan een demo op afstand (middels schermdelen) of bij jou op locatie worden verzorgd. We nemen binnen 24 uur contact met je op om dit verder af te stemmen.

 • Introductie Supportbook
 • Professionaliseren van processen
 • Live demo

  We werken samen met ziekenhuizen, (semi-) overheid en meer

  Gemeente Rotterdam

  oktober 13, 2021

  AZ Delta

  oktober 13, 2021

  Erasmus MC

  oktober 13, 2021

  Máxima Medisch Centrum

  oktober 13, 2021

  Deventer Ziekenhuis

  oktober 13, 2021

  Gemeente Noard East Fryslan

  oktober 13, 2021

  Dijklander Ziekenhuis

  oktober 13, 2021

  VieCuri Medisch Centrum

  oktober 13, 2021

  Alrijne Zorggroep

  oktober 13, 2021

  Albert Schweitzer Ziekenhuis

  oktober 13, 2021