Skip to main content

Softwareleveranciers

De ene klant is de andere klant niet. Verschil in volwassenheidsniveau en de wijze waarop zij omgaan met het toetsen, testen en accepteren van jouw software, maken de installatie-omstandigheden erg divers. Dit terwijl jouw klanten vanuit continu veranderende wet- en regelgeving en hun eigen informatiebeleid allemaal een goed testproces moeten organiseren. Hiermee kunnen ze de door jou uitgebrachte nieuwe functionaliteiten, wijzigingen en bugfixes gestructureerd toetsen, testen en accepteren. En dan hebben we nog helemaal niet gesproken over jouw eigen belang om de onvolkomenheden in jouw software zo snel mogelijk boven tafel te krijgen.

Een volwassen test- en acceptatieproces

Zou het niet geweldig zijn als je je klanten kunt helpen om het test- en acceptatieproces optimaal vorm te geven? En ze daarnaast ook bij deze soms lastige taak optimaal te ondersteunen? Maak kennis met Supportbook. Supportbook is de ultieme servicetool om de kwaliteit van de informatievoorziening binnen de klantorganisatie te verbeteren en te borgen. De voordelen?

 • Je ondersteunt de klant in zijn verantwoordelijkheid om test-, acceptatie en beheerprocessen optimaal in te richten en te voldoen aan de steeds strenger wordende eisen op dit vlak.
 • Je krijgt direct zicht op de kwaliteit van de software binnen de muren van de klantorganisatie en kunt daardoor sneller anticiperen en reageren op nieuwe foutsituaties en andere problemen.
 • Je verbetert de verhoudingen met je klanten. Niet langer is er sprake van de spreekwoordelijke schutting. Je werkt in ketenverband nauw samen met de klant.

Benieuwd naar wat Supportbook nog meer voor jou en jouw klanten kan betekenen? Neem vandaag nog contact met ons op of plan direct een demo via onderstaand formulier.

testproces organiseren

Direct een
demo aanvragen

Afhankelijk van de behoefte kan een demo op afstand (middels schermdelen) of bij jou op locatie worden verzorgd. We nemen binnen 24 uur contact met je op om dit verder af te stemmen.

 • Introductie Supportbook
 • Professionaliseren van processen
 • Live demo

  We werken samen met ziekenhuizen, (semi-) overheid en meer

  Zaans Medisch Centrum logo refference

  maart 5, 2024

  AZ Klina logo refference

  maart 5, 2024

  ZRTI logo refference

  maart 5, 2024

  Fivoor logo refference

  maart 5, 2024

  Gelrelogo refference

  juni 6, 2023

  Nederlands Veteranen instituut logo refference

  juni 6, 2023

  SEIN logo refference

  mei 10, 2023

  Oggziekenhuis Rotterdam

  april 12, 2023

  Gemeente Rotterdam Customer case

  september 12, 2022

  Curaçao Medical Center logo refference

  september 12, 2022