Skip to main content

Veranderende ICT markt

Vroeger was het applicatielandschap overzichtelijk en duidelijk. Vandaag de dag kan het echter als een oerwoud worden ervaren. Technologische ontwikkelingen brengen namelijk ook meer koppelingen en systemen met zich mee. Waar een zorginstelling vroeger draaide op de fysieke documentatie, zijn alle gegevens van patiënten nu terug te vinden in het EPD. Erg handig, en ook heel praktisch. Maar ook brengen veranderingen de nodige druk met zich mee. Een kleine update is namelijk niet zomaar gedaan. Want waar één applicatie een update uitvoert, kan de ander daar enorme gevolgen van ervaren.

Stap voor stap door het hele proces

Het mag duidelijk zijn: technische ontwikkelingen hebben invloed op bepaalde software updates. Deze bepaalde software updates hebben daarnaast weer invloed op de dagelijkse processen. Het is dus belangrijk om software op tijd te testen. Dit doen we door het gehele proces te doorlopen, van voor tot eind. Soms kan een kleine wijziging namelijk aan de voorkant weinig invloed uitoefenen, maar als we verder kijken zien we dat andere aspecten in een later traject wel last ervaren.

Sneller, vaker en complexer

Ontwikkelingen op softwaregebied komen steeds vaker en sneller voor. Voorheen was er vaak sprake van een watervaleffect: de update werd eerst ontwikkeld, daarna werd deze getest en doorgezet naar de gebruiker. Nu is dit vaak niet meer het geval. De wijzigingen en ontwikkelingen volgen elkaar steeds vaker en sneller op. Hierdoor kan het soms lastig zijn om grip te houden op je eigen processen. Het regelmatig testen van software kan dit voorkomen.

Neem de regie in handen

Wil je als organisatie zelf de regie in handen houden? Dan moet je grip houden op het testproces. Wij helpen je als ontwikkelpartner om zo voor jou de best passende manier te vinden om te testen. Zo kom jij niet voor verrassingen te staan.

Testen met Supportbook

Bij het testen van software houdt Supportbook altijd rekening met de wensen van de gebruiker. Als organisatie weet je op deze manier zeker dat je software optimaal werkt en dat je niet verrast wordt met nieuwe ontwikkelingen. Benieuwd wat Supportbook voor jou kan betekenen? Neem vandaag nog contact met ons op of plan direct een demo via onderstaand formulier.

infographic supportbook

Direct een
demo aanvragen

Afhankelijk van de behoefte kan een demo op afstand (middels schermdelen) of bij jou op locatie worden verzorgd. We nemen binnen 24 uur contact met je op om dit verder af te stemmen.

 • Introductie Supportbook
 • Professionaliseren van processen
 • Live demo

  We werken samen met ziekenhuizen, (semi-) overheid en meer

  Zaans Medisch Centrum logo refference

  maart 5, 2024

  AZ Klina logo refference

  maart 5, 2024

  ZRTI logo refference

  maart 5, 2024

  Fivoor logo refference

  maart 5, 2024

  Gelrelogo refference

  juni 6, 2023

  Nederlands Veteranen instituut logo refference

  juni 6, 2023

  SEIN logo refference

  mei 10, 2023

  Oggziekenhuis Rotterdam

  april 12, 2023

  Gemeente Rotterdam Customer case

  september 12, 2022

  Curaçao Medical Center logo refference

  september 12, 2022