Skip to main content

Wensen van gebruikers

Een continu veranderende ICT markt, continu veranderende wet- en regelgeving, maar waar blijft de wens van de gebruiker? Uiteindelijk draait het erom dat jouw organisatie op de best mogelijke manier blijft draaien. Ook na alle software ontwikkelingen en updates.

Elke branche heeft zijn eigen vragen en verwachtingen

Het gebruik van software is verschillend voor iedere organisatie. Misschien dat je software gebruikt om je dagelijkse werkzaamheden wat te vereenvoudigen? Misschien staat software aan de basis van je processen? Wat de gebruikte software ook betekent voor je organisatie, het is belangrijk om deze software tijdig te ontwikkelen en deze ontwikkelingen te testen. Supportbook ondersteunt het testen dus ook voor iedere organisatie. Hoe we dat doen? Met een persoonlijke aanpak.

Supportbook jouw ontwikkelpartner

Waar iedere organisatie zijn verschillen kent, kent ook iedere organisatie zijn eigen uitdagingen. Bij het ontwikkelen van software komen deze uitdagingen misschien naar voren. Bij Supportbook geloven we daarom ook in de kracht van het samen doen. Jij weet precies waar jij behoefte aan hebt, en wij combineren dit daarna met de benodigde kennis en kunde. Op deze manier gaan we op zoek naar de best passende optie en de beste manier om software te testen voor jouw organisatie.

Testen met Supportbook

Bij het testen van software houdt Supportbook altijd rekening met de wensen van de gebruiker. Als organisatie weet je op deze manier zeker dat je software optimaal werkt en dat je niet verrast wordt met nieuwe ontwikkelingen. Benieuwd wat Supportbook voor jou kan betekenen? Neem vandaag nog contact met ons op of plan direct een demo via onderstaand formulier.

infographic supportbook

Direct een
demo aanvragen

Afhankelijk van de behoefte kan een demo op afstand (middels schermdelen) of bij jou op locatie worden verzorgd. We nemen binnen 24 uur contact met je op om dit verder af te stemmen.

 • Introductie Supportbook
 • Professionaliseren van processen
 • Live demo

  We werken samen met ziekenhuizen, (semi-) overheid en meer

  Zaans Medisch Centrum logo refference

  maart 5, 2024

  AZ Klina logo refference

  maart 5, 2024

  ZRTI logo refference

  maart 5, 2024

  Fivoor logo refference

  maart 5, 2024

  Gelrelogo refference

  juni 6, 2023

  Nederlands Veteranen instituut logo refference

  juni 6, 2023

  SEIN logo refference

  mei 10, 2023

  Oggziekenhuis Rotterdam

  april 12, 2023

  Gemeente Rotterdam Customer case

  september 12, 2022

  Curaçao Medical Center logo refference

  september 12, 2022