Skip to main content

Wie zijn wij

Meer en beter testen in minder tijd en met meer plezier? Supportbook gaat ervoor. In 2013 is Supportbook ontwikkeld omdat we zelf hebben ervaren hoe belangrijk het is om kwaliteit en efficiency in het test- en acceptatieproces te brengen. We hebben de ambitie om dit naar een zo hoog mogelijk plan te brengen.

Onze visie

De betrouwbaarheid van software zal de komende jaren steeds belangrijker worden bij zorg- en overheidsinstellingen, het bedrijfsleven en softwareleveranciers. Ook om de kwaliteit van de dienstverlening te waarborgen. De hoeveelheid software updates groeit echter hard en de eisen van toezichthouders worden steeds strenger. Hierdoor is een geïntegreerde aanpak voor test- en acceptatiebeheer van software steeds noodzakelijker.

Supportbook is ontwikkeld in de praktijk, samen met drie ziekenhuizen. Ons startpunt is nooit de theorie, maar altijd de processen in de dagelijkse praktijk, die we bij updates via test management efficiënt ondersteunen.

 

Onze missie

Supportbook wil het platform zijn voor test- en acceptatiebeheer van software binnen zorg- en overheidsinstellingen, softwareleveranciers en het bedrijfsleven. In deze wereld is het samenbrengen van informatie van collega-instellingen onderdeel om de betrouwbaarheid van software te waarborgen.

We zijn geen consultants die vanuit de theorie komen of die modellen en methodieken aan onze klanten willen opleggen. Wij starten vanuit (en kénnen) de praktijk. We bekijken eerst de processen en richten daarmee een efficiënt testproces in.

Samen efficiënt testen

Via key user sessies met mensen uit de community van onze 6.500 gebruikers, ontdekken we steeds nieuwe best practices die we direct doorvertalen in onze tool. We starten altijd vanuit de pragmatische kant. We nemen de inhoudelijke ervaring uit de processen van deze klanten en maken testmanagement hiermee snel concreet en uitvoerbaar. Testmanagement is geen taak die alleen bij IT ligt. Testen doe je samen en moet gedragen worden door de gebruikers. Dit begrijpen wij als geen ander, daarom zorgen wij ook altijd voor een groot draagvlak voordat we aan de slag gaan.

“Supportbook is geen losse tool, maar ontsluit een community van andere gebruikers die dezelfde processen in andere bedrijven managen en van elkaar leren. Dé tool voor Testmanagement!”