Clicky

Wie zijn wij – Supportbook

Supportbook is een product van Zapphire BV (onderdeel van de MBIP Groep) en is in 2013 ontwikkeld met de ambitie om de kwaliteit en efficiency in het test- en acceptatieproces van onze klanten op een zo hoog mogelijk plan te brengen. Meer en beter testen in minder tijd met meer plezier is waar Supportbook voor staat.

Visie

De betrouwbaarheid van software zal de komende jaren steeds belangrijker worden bij zorg- en overheidsinstellingen om de kwaliteit van de dienstverlening te waarborgen. De hoeveelheid software updates groeit echter hard en de eisen van toezichthouders worden strenger. Hierdoor is een geïntegreerde aanpak voor test- en acceptatiebeheer van software steeds noodzakelijker.

Missie

Supportbook wil het platform zijn voor test- en acceptatiebeheer van software binnen zorg- en overheidsinstellingen. In deze nieuwe wereld is het samenbrengen van informatie van collega instellingen onderdeel om de betrouwbaarheid van software te waarborgen.

Ons team

 Bas van Dijk

Bas van Dijk

Directeur

Binnen Zapphire zorgt Bas voor de algehele coördinatie en sturing van het team. Daarnaast adviseert hij opdrachtgevers over beheersituaties, projecten en de verankering van resultaten middels software.

Bas werkte voor Zapphire en Supportbook als consultant en projectleider in het domein van informatie- en ICT-management binnen verschillende landelijke overheidsinstanties.

Ewout Kuijer

Ewout Kuijer

Productmanager & sales

Ewout heeft ruime ervaring met project- en teammanagement binnen complexe beheerorganisaties. Zowel in commerciële bedrijven als binnen overheidsinstanties heeft hij deelgenomen in grote verandertrajecten en implementaties.

In zijn rol als productmanager voor Supportbook kijkt hij met organisaties hoe zij samen slimmer kunnen beheren, toetsen, testen en accepteren.

Geert-Jan Hento

Geert-Jan Hento

Sr. ontwikkelaar & infra-beheerder

Geert-Jan vertaalt klantwensen naar code en functionaliteit, met in zijn skill-set onder andere MySQL, PHP, Java(script), HTML, CSS, Prince2, Agile en Scrum. Als autodidact snapt hij heel goed dat je nooit uitgeleerd bent in dit vak, en is continu bezig zichzelf te verbeteren. Een functioneel ontwerp vertalen naar onderhoudbare code is zijn passie. Geert-Jan werkt aan de producten Supportbook, MTbook en Controlbook.

 Jurriën Philips

Jurriën Philips

Jr. ontwikkelaar & security-officer

Na het afronden van zijn HBO informatica opleiding is Jurriën begonnen als software ontwikkelaar bij Zapphire. Met zijn ambitie voor het schrijven van code en het bedenken van slimme toepassingen houdt Jurriën zich bezig met de producten MTbook en Supportbook.

Naast het ontwikkelen van software houdt Jurriën zich ook bezig met de ISO27001 en het incident-management binnen de organisatie.

Arvid Slump

Arvid Slump

Sr. ontwikkelaar & implementatie-trainer

Arvid is specialist in het toepassen van moderne webtechnologie en –technieken. Hij is als lead-developer verantwoordelijk voor het gehele ontwikkelproces, waarbij volop aandacht is voor de kwaliteit van de software-producten.

Naast ontwikkelen geeft Arvid implementatie-trainingen voor organisaties die Supportbook gaan gebruiken.

Raymon Bunt

Raymon Bunt

Jr. ontwikkelaar

Raymon heeft zijn HBO Informatica afstudeerstage bij Zapphire uitgevoerd en is hierna begonnen als software ontwikkelaar. Hij houdt zich bezig met geautomatiseerd testen en ontwikkelt slimme toepassingen met behulp van de blockchain technologie.
Daarnaast geeft Raymon ondersteuning bij het infra-beheer.

“De helft van de Nederlandse ziekenhuizen vertrouwt op Supportbook.
Dan doe je wel iets goed!”

Bas van Dijk – directeur

Partners van Supportbook

Klanten en eindgebruikers van Supportbook rekenen op een veilige en betrouwbare ondersteuning voor hun bedrijfsprocessen en werkzaamheden. Hiervoor werken wij graag samen met specialistische partners.