Skip to main content

Zapphire 5 jaar!

november 26, 2019november 1st, 2021

Zapphire bestaat 5 jaar! Een mijlpaal om trots op te zijn! Waar het ooit begon met een idee op een post-it voor een nieuwe testapplicatie voor de Nederlandse Ziekenhuizen, is Zapphire inmiddels uitgegroeid tot een volwassen organisatie. We zijn actief in de markt met 3 applicaties en ondersteunen dagelijks ruim 90 organisaties op het gebied van testmanagement, compliance management of medische technologie.

Samenwerking met onze relaties

Supportbook, MTbook en Controlbook zijn allen ontwikkeld in samenwerking met onze relaties. En wij zijn ervan overtuigd dat dit de basis is geweest voor de succesvolle uitrol van onze producten. Door samen slimmer te werken, heeft Zapphire vanaf het allereerste begin voortdurend de verbinding met haar klanten en partners opgezocht. Dit heeft niet alleen langdurige samenwerkingen opgeleverd, maar innovaties ook versneld en kwalitatief beter gemaakt. Een mooie wetenschap, die het 5 jarig bestaan van Zapphire in onze optiek extra glans geeft.

Onze dank gaat dan ook uit naar alle relaties die hier aan bijgedragen hebben! Met in het bijzonder: Martini Ziekenhuis Groningen, Antonius Zorggroep Sneek en Zorggroep Noorderboog Meppel (nu Isala), die aan de wieg stonden van de ontwikkeling van Supportbook!

Groei

In de afgelopen 5 jaar heeft Zapphire een gestage groei doorgemaakt. Niet alleen in het aantal klanten, maar ook intern qua team en kennis. Met 5 fulltime developers in dienst, een structureel bemande supportafdeling en een sterk accountmanagement team, zorgt Zapphire voor een continue ontwikkeling van haar applicaties en dienstverlening. Hierbij heeft Zapphire inmiddels ook internationaal haar eerste stappen gezet, door actief te zijn in diverse Belgische Ziekenhuizen en overzees in het nieuwe Curaçao Medical Center (Hospital Nobo Otrobanda) op de Antillen. Op eigen bodem omvat de klantenportefeuille van Zapphire relaties in de sectoren zorg (cure en care), overheid, woningbouw en ICT-leveranciers.

ISO27001 en NEN7510 gecertificeerd

Sinds de oprichting, heeft Zapphire de veiligheid en betrouwbaarheid van haar software en dienstverlening hoog in het vaandel staan. Al direct na de oprichting in januari 2015, is Zapphire gestart met het zo optimaal mogelijk doorvoeren van de informatiebeveiliging in haar bedrijfsvoering. In een wereld waar informatiebeveiliging actueler is dan ooit, is Zapphire al sinds eind 2016 volledig ISO27001 en NEN7510 gecertificeerd. Een onderscheidend gegeven, voor nu en in de toekomst.

Supportbook

Zoals bekend is Supportbook de applicatie waar het allemaal mee begon. Een applicatie die zelfs al langer bestaat dan Zapphire zelf. Supportbook is de ruggengraad van Zapphire en door de jaren heen gegroeid tot ‘main applicatie’. Daarom zetten we Supportbook graag extra in the picture, met onderstaande infographic en de voornaamste feiten uit de afgelopen jaren!

Infographic Supportbook 5 jaar