Skip to main content

Zapphire – Supportbook opnieuw ISO27001 en NEN7510 gecertificeerd

oktober 25, 2019oktober 27th, 2021

Halverwege oktober 2019 werd Zapphire (en daarmee ook de producten Supportbook, MTbook en Controlbook) opnieuw gecertificeerd voor de ISO27001/ NEN7510. Het betrof een volledige hercertificeringsaudit, uitgevoerd door het toonaangevende DNV-GL, die met glans werd doorstaan.

In december 2016 behaalde Zapphire voor het eerst haar ISO27001/ NEN7510 certificering; respectievelijk dé internationale – en Nederlandse zorg-specifieke standaard voor informatiebeveiliging. De certificering was destijds een logische stap in het prille bestaan van Zapphire om de informatiebeveiliging tot in de haarvaten van de eigen organisatie te borgen.

Nu drie jaar verder, en daarmee ook vele iteraties in het Information Security Management Systeem (ISMS), worden we nog steeds geprezen om de kwaliteit en volwassenheid van onze aanpak en benadering. De diverse beheersmaatregelen welke zijn vastgelegd in het ISMS waarborgen de beschikbaarheid, integriteit en vertrouwelijkheid van de gegevens die Zapphire voor haar klanten verwerkt.

Wilt u meer weten over de informatiebeveiliging van Zapphire? Vraag uw product- / accountmanager om uitgebreide informatie.