Skip to main content

Ziekenhuis Rivierenland kiest ook voor Supportbook

april 2, 2019oktober 14th, 2021

Het ziekenhuis in Tiel sluit aan op Supportbook en kiest ervoor om al tijdens de implementatiefase van het nieuwe Elektronisch Patiënten Dossier gebruik te maken van ons platform. Een verstandige keuze, want dit zorgt ervoor dat de overgang naar beheer, met de daarbij horende periodieke updates, soepel zal verlopen.

Over ziekenhuis Rivierenland

Ziekenhuis Rivierenland ontstond in 1982 toen vier kleine ziekenhuizen in Tiel en Culemborg fuseerden. Het ziekenhuis voelt een sterke verbondenheid met de regio en zet zich in voor een gezonde regio. In november 2018 haalde het ziekenhuis de internationale kwaliteitsaccreditatie JCI (Joint Commission International). Het gouden JCI zegel betekent dat kwaliteit en het continu aandacht hebben voor kwaliteitsverbetering in het DNA zit.

Goed voorbereid naar beheer

Het ziekenhuis heeft gekozen voor het Elektronisch Patiënten Dossier HiX. De planning is dat eind 2019 HiX volledig in gebruik is genomen in de organisatie.

Tijdens de projectfase wordt Supportbook ingericht. Dit versoepelt niet alleen de overgang naar beheer, maar geeft het ziekenhuis de mogelijkheid om in deze fase al te profiteren van de kracht van ons platform. Zo gaat het ziekenhuis goed voorbereid naar de beheersituatie.

Kennismaken met Supportbook?

Wilt u ook eens zien hoe Supportbook werkt in de praktijk? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende demo. Bel 085-4848171 of stuur een mailtje naar info@supportbook.nl