Skip to main content

Ziekenhuis Tjongerschans start met Supportbook

juni 11, 2014november 8th, 2021

Ziekenhuis Tjongerschans is per 1 juni officieel gebruiker van Supportbook.“Het op gestructureerde wijze kunnen testen en het vastleggen van de resultaten is één van de doelstellingen die we met Supportbook nastreven”, aldus Wiebrand Hoeksma, Hoofd ICT Tjongerschans.

Professionaliseren van test- en acceptatieproces

De aanschaf van Supportbook werd voorbereid in samenspraak met de Teamleider Functioneel Applicatie Beheer van het Tjongerschans, Barbara Brands. “Het professionaliseren van ons test- en acceptatieproces staat al een tijdje op de agenda. Supportbook is daarin een handig hulpmiddel. Dankzij de samenwerking met de andere instellingen krijg je nog beter en sneller zicht op de bedrijfsrisico’s die je als ziekenhuis loopt. Daar draait het uiteindelijk om.”

Informatie op maat voor de beheerders

Verder is Brands erg te spreken over de wijze waarop de informatie in Supportbook is gestructureerd. “Het gaat om informatie ‘op maat’ voor de beheerders en je beheerorganisatie in de uitvoering van de dagelijkse werkzaamheden. Daar heeft iedereen wat aan”.

Groeiperspectief Supportbook

Wij zijn uiteraard erg blij met de beslissing van het Tjongerschans. “Dit schept veel vertrouwen naar de instellingen die momenteel nog in de besluitvormingsfase zitten, of zij die de afweging nog moeten maken.”, aldus Bas van Dijk productowner van Supportbook.