Skip to main content

ZRTI verhoogt kwaliteit met Supportbook

juli 10, 2024

Het Zuidwest Radiotherapeutisch Instituut (ZRTI) geeft radiotherapeutische zorg aan mensen met kanker. Er wordt gewerkt vanuit twee behandellocaties: Vlissingen en Roosendaal. Om de kwaliteit van de zorg en dienstverlening nog verder te verbeteren is besloten om als ZRTI over te stappen naar het elektronisch patiëntendossier HiX en het patiëntenportaal van ChipSoft.

Supportbook helpt ons het testproces van het HiX-EPD gestructureerd uit te voeren en te monitoren. Daarmee draagt het direct bij aan de kwaliteit van onze behandelingen. Daarnaast stelt het ons in staat om ons testproces goed inzichtelijk te maken in de diverse (kwaliteits)audits die wij periodiek uitvoeren.

Dirk-Jan WesterhofManager ICT / Programmamanager EPD

Hoe Supportbook bijdraagt

Supportbook biedt ZRTI de mogelijkheid om op een gestructureerde wijze Hix te testen, waarbij kwaliteit en betrouwbaarheid gewaarborgd worden. Dit platform stelt ZRTI in staat om ervaringen en best practices uit te wisselen binnen een breed netwerk van zorginstellingen, waardoor de patiëntenzorg naar een hoger niveau wordt getild.

Meer informatie?

Ontdek de mogelijkheden van Supportbook voor uw organisatie. Neem contact op voor een demo via info@supportbook.nl.