Skip to main content

Zuid-Hollandse gemeenten testen met Supportbook

november 16, 2020november 1st, 2021

Ook de gemeenten Brielle, Hellevoetsluis, Nissewaard en Westvoorne gaan aan de slag met Supportbook. Met de ingebruikname van Supportbook brengen ze het testen naar een hoger volwassenheidsniveau. Het test- en acceptatieproces wordt geprofessionaliseerd door een eenduidige en gestructureerde werkwijze in één gezamenlijk systeem. Prettige bijkomstigheid: het testen wordt makkelijker, sneller en leuker én vraagt minder capaciteit!

Shared Service Center

Daarnaast gaat Syntrophos, het Shared Service Center (SSC) van deze gemeenten, ook werken met Supportbook. Syntrophos levert ondersteunende diensten aan deze gemeenten op het gebied van Advies, Financiën, ICT en GEO-informatie.

Samen implementeren

Supportbook wordt volledig online aangeboden en is dus razendsnel te implementeren. Na aanschaf helpen onze adviseurs je om Supportbook stap voor stap uit te rollen binnen je organisatie.

Als één van de deelnemers van het Shared Service Center kunnen we nu nog meer profiteren van de kracht van de samenwerking. We kunnen uitkomsten van de tests vergelijken en daar samen op acteren. Het gehele testtraject tillen we middels Supportbook naar een hoger niveau, wat voor ons heel waardevol is. Het is eenvoudig en leidt tot een efficiënter en effectiever proces. De tool verbindt collega’s waardoor ze ook met elkaar actie ondernemen. Supportbook is een krachtig hulpmiddel voor het toetsen, testen en accepteren van al onze wijzigingen in projecten, software en infrastructuur. Voorkomen is beter dan genezen!

Mohamed Laghzaoui Regievoerder Informatievoorziening - Gemeente Nissewaard

De kracht van samenwerking

De gemeenten hechten waarde aan het onderling samenwerken, iets wat Supportbook van harte aanbeveelt en als geen ander ondersteunt. Al sinds het ontstaan van het platform, biedt Supportbook de mogelijkheid om zowel intern (in de eigen organisatie) als extern (met andere gemeenten) testresultaten te delen.

Supportbook bij gemeenten

Vele gemeenten zijn inmiddels overtuigd van de meerwaarde van Supportbook, onder andere de gemeente Leeuwarden, de gemeente Coevorden, de gemeente Emmen, maar ook de coöperatieve vereniging Dimpact (samenwerkingsverband van 38 gemeenten).

Plan een vrijblijvende demo

Ook benieuwd hoe Supportbook jouw gemeente kan helpen? Laat het ons weten, dan plannen we een afspraak voor een demo. Tijdens de demo geven we een inkijk in de belangrijkste functionaliteiten van Supportbook. Ook laten we aan de hand van praktijksituaties zien hoe Supportbook testprocessen kan professionaliseren.