Skip to main content

Zuyderland test mijnCaress met Supportbook

juli 9, 2021november 1st, 2021

Ook Zuyderland gebruikt Supportbook om haar testmanagement verder te professionaliseren. Supportbook wordt ingezet om de updates van het Elektronisch Cliënten Dossier (ECD) te testen. Naast het testen van de wijzigingen, wordt Supportbook ook gebruikt voor het uitvoeren van de regressietesten, om er zeker van te zijn dat na een update het volledige systeem goed blijft functioneren.

“Met Supportbook kunnen wij samen gestructureerd testen waarbij wij de voortgang van de testprocessen goed kunnen monitoren.”

Wendy Kowalski Specialist Functioneel beheer - Zuyderland

MijnCaress van Pinkroccade

Zuyderland gebruikt mijnCaress van Pinkroccade. MijnCaress is een ECD voor ouderen- en gehandicaptenzorgorganisaties. Het ECD wordt in 2021 met drie major releases geupdate.

Over Zuyderland

Zuyderland is de grootste werkgever èn het grootste medisch centrum van Limburg. In een ziekenhuis op vijf locaties, maar ook in de diverse zorgcentra, revalidatie, jeugdgezondheidszorg, hospices, thuiszorg en huishoudelijk hulp staan haar gemotiveerde medewerkers elke dag klaar om patiënten en cliënten zelf de regie over hun leven te laten behouden. Door innovatief te zijn, probeert Zuyderland tevens iedere dag te optimaliseren. In vertrouwde handen, vanaf de geboorte tot in de laatste levensfase.

Nieuwsgierig? Plan een vrijblijvende demo!

Stuur een mailtje naar info@supportbook.nl, dan plannen we een live-demo (op afstand) en lichten we onze unieke werkwijze toe!