Skip to main content

Waarom Supportbook

Van nieuwe technologische ontwikkelingen tot veranderingen in wet- en regelgeving. De wereld van informatievoorziening staat zeker niet stil. En dat is natuurlijk fijn, maar al deze ontwikkelingen moeten wel passen bij jouw organisatie. Je wil namelijk niet voor onverwachte verrassingen komen te staan. Neem de regie weer in eigen handen. Samen met Supportbook, jouw ontwikkelpartner, ga je aan de slag met het testen van software op een voor jou passende manier.

Supportbook: jouw ontwikkelpartner

Van zorginstelling tot (semi-) overheid, en van MKB-bedrijf tot softwareleverancier. Supportbook staat klaar voor ieder bedrijf, hoe groot of klein en hoe ingewikkeld of eenvoudig de uitdagingen ook zijn. Door samen, naast elkaar aan de slag te gaan met een passende oplossing vinden we altijd een manier om komende uitdagingen effectief aan te pakken. De ervaring leert ons dat het praktisch aan de slag gaan met onze klanten bijdraagt aan een positieve samenwerking en een snel resultaat.

Veranderingen in wetten en regelgeving

Wetten en regels veranderen continu. Om jouw organisatie draaiende te houden is het belangrijk om je software tijdig en tussentijds te testen en up-to-date te houden.

De ICT-markt in beweging

Vroeger was er een overzichtelijk applicatielandschap beschikbaar. Nu volgen ontwikkelingen elkaar snel op. Al deze systemen integreren ook nog eens met elkaar.

Wensen van gebruikers

Regelgeving en ontwikkelingen zijn natuurlijk erg belangrijk, maar de wensen van jouw organisatie ook! Processen moeten tenslotte blijven draaien zoals ze draaien.

Kwaliteit en veiligheid zijn onze maatstaf. We leveren pragmatiek aan de voorkant, maar zorgen voor finesse aan de achterkant. We weten dat het onze taak is om de complexe bedrijfskritische software waar onze klanten mee werken operationeel te houden.

Referenties

We werken momenteel al met veel plezier voor een groot aantal partijen in binnen- en buitenland. Benieuwd wat zij van ons vinden? Bekijk dan onze referenties.

Testen met Supportbook

Testen met Supportbook betekent dat je als organisatie zeker weet dat je software optimaal werkt en dat je niet verrast wordt met nieuwe ontwikkelingen. Benieuwd wat Supportbook voor jou kan betekenen? Neem vandaag nog contact met ons op of plan direct een demo via onderstaand formulier.

Direct een
demo aanvragen

Afhankelijk van de behoefte kan een demo op afstand (middels schermdelen) of bij jou op locatie worden verzorgd. We nemen binnen 24 uur contact met je op om dit verder af te stemmen.

 • Introductie Supportbook
 • Professionaliseren van processen
 • Live demo

  We werken samen met ziekenhuizen, (semi-) overheid en meer

  Zaans Medisch Centrum logo refference

  maart 5, 2024

  AZ Klina logo refference

  maart 5, 2024

  ZRTI logo refference

  maart 5, 2024

  Fivoor logo refference

  maart 5, 2024

  Gelrelogo refference

  juni 6, 2023

  Nederlands Veteranen instituut logo refference

  juni 6, 2023

  SEIN logo refference

  mei 10, 2023

  Oggziekenhuis Rotterdam

  april 12, 2023

  Gemeente Rotterdam Customer case

  september 12, 2022

  Curaçao Medical Center logo refference

  september 12, 2022