Skip to main content

Careyn en Rivas benutten de kracht van het samenwerken met Supportbook

september 20, 2018november 2nd, 2021

Het Beatrixziekenhuis (Onderdeel van Rivas zorggroep) in Gorinchem test al geruime tijd met behulp van Supportbook. Dat dit zich al lang niet meer beperkt tot alleen het EPD, blijkt uit de testen die ze gezamenlijk uitvoeren met zorginstelling Careyn.

Sinds begin dit jaar worden de updates van Kidos door beide partijen getest met Supportbook. Supportbook zorgt hierbij voor overzicht en structuur voor de testers en de test coördinatoren. Daarnaast geeft het waardevolle inzichten, doordat ervaringen direct met elkaar gedeeld worden. Hiermee houdt men de regie in eigen handen en worden updates zonder problemen geïnstalleerd op de productieomgeving.

Supportbook geeft veel overzicht en structuur voor de testers en test coördinatoren van Careyn en Rivas en heeft een grote bijdrage geleverd aan het slechten van barrières die er altijd zijn als twee organisaties samenwerken. In ons geval is het testproces van Kidos, het Digitale Dossier van de Jeugdgezondheidszorg, aanzienlijk verbeterd en vereenvoudigd.

Herman StegemanApplicatiebeheerder - Rivas Zorggroep

Kennismaken met Supportbook?

Wilt u ook eens zien hoe Supportbook werkt in de praktijk? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende demo. Dat kan op afstand of bij u op locatie.