Skip to main content

Frion gaat implementatie Nedap ONS testen met Supportbook

september 9, 2021november 8th, 2021

Ook Frion kiest voor Supportbook om het testen in de organisatie te ondersteunen. Frion gaat ONS van Nedap implementeren en daarmee ontstond de behoefte aan een bewezen testmanagement tool. Supportbook heeft een uitgebreid track-record in de zorg én veel ervaring met de implementatie van ECD’s. De keuze voor Supportbook was dan ook snel gemaakt.

Supportbook helpt ons met gestructureerd testen en de testen duidelijk vastleggen. In alle hectiek van een project, is het fijn dat dit op één plek goed vastligt en de voortgang duidelijk is.

Femia HuismanAdviseur Zorg, Kwaliteit & Veiligheid - Frion

Nedap ONS

Veel zorginstellingen implementeren of werken met het EPD van ONS. ONS is een integrale software-suite voor de zorg. Supportbook is bij veel implementaties ingezet om het testen tijdens de implementatie te ondersteunen. En na implementatie is Supportbook hét ideale hulpmiddel om alle testen op een professionele manier te faciliteren in de organisatie.

Over Frion

Frion is een organisatie die zich inzet voor mensen met een verstandelijke beperking en is actief in de regio Noordwest Overijssel. Bijna 1.000 cliënten maken op verschillende manieren gebruik van de ondersteuning van Frion. Denk hierbij aan logeren, buitenschoolse opvang, begeleiding in je eigen huis, in de klas, dagbesteding, werken en wonen bij Frion. Achter hen staan rond de 1000 professionals.

Nieuwsgierig? Plan een vrijblijvende demo!

Stuur een mailtje naar info@supportbook.nl, dan plannen we een live-demo (desgewenst op afstand) en lichten we onze unieke werkwijze toe!