Skip to main content

Gemeente Almere test met Supportbook

oktober 11, 2021december 6th, 2021

Ook de gemeente Almere is gestart met Supportbook! Na een succesvolle pilotperiode, waar direct de meerwaarde werd ervaren, gaan ze het nu verder uitrollen binnen de gemeente.

Onze organisatie is toe aan ‘the next step’ richting testvolwassenheid. Supportbook helpt ons bij het verhogen van de testkwaliteit en draagt zijn steentje bij aan de goede planning vooraf bij grote software-updates en projecten. De mogelijkheid om je testgevallen en testresultaten te borgen maakt niet alleen onze organisatie maar ook de auditors blij!

Rachel NiamutFunctioneel Beheerder - Gemeente Almere

Testen op een hoger volwassenheidsniveau

Met de ingebruikname van Supportbook brengt de gemeente Almere haar testprocessen naar een hoger volwassenheidsniveau. Het test- en acceptatieproces wordt geprofessionaliseerd door een eenduidige en gestructureerde werkwijze in één systeem. Prettige bijkomstigheid: het testen wordt makkelijker, sneller en leuker én vraagt minder capaciteit!

Supportbook bij gemeenten

Vele gemeenten zijn inmiddels overtuigd van de meerwaarde van Supportbook, onder andere RotterdamLeeuwardenCoevordenEmmenBrielle, Hellevoetsluis, Nissewaard en Westvoorne, maar ook de coöperatieve vereniging Dimpact (samenwerkingsverband van 38 gemeenten).

Plan een vrijblijvende demo

Ook benieuwd hoe Supportbook jouw gemeente kan helpen? Laat het ons weten, dan plannen we een afspraak voor een demo. Tijdens de demo geven we een inkijk in de belangrijkste functionaliteiten van Supportbook. Ook laten we aan de hand van praktijksituaties zien hoe Supportbook testprocessen professionaliseert.